60.000 TL ve üstü Msi̇ 5070 Ve 7800X3D + Eki̇pmanlar Yardim !

dogukan2313

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İşlemci
Ryzen 7 7800x3d
Ekran Kartı
Msi 5070
Merhaba böyle bir sistem topladım. Aktif olarak CS2 oynuyorum. Başka oynadığım bir oyun yok. Alienware 0.5 ms 360hz Monitör satın aldım. Sistem hakkında yorum yaparmısınız. Gerçekten anlayan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Düzeltmem gereken veya öneriniz varsa bekliyorum. Ona göre sipariş edicem

Msi 5070 Ekran Kartı

EKİPMANLAR

Klavye bulamadım yardımcı olurmusunuz. Yumuşak tuşlu ve kablosuz olursa çok iyi olur
Oyun sesi 100 pc sesi 100 kulaklık sesi 100 olarak oyun oynuyorum. Kulaklık öneriside yaparmısınız.

YusufEymenn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba böyle bir sistem topladım. Aktif olarak CS2 oynuyorum. Başka oynadığım bir oyun yok. Alienware 0.5 ms 360hz Monitör satın aldım. Sistem hakkında yorum yaparmısınız. Gerçekten anlayan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. Düzeltmem gereken veya öneriniz varsa bekliyorum. Ona göre sipariş edicem

Msi 5070 Ekran Kartı

EKİPMANLAR

Klavye bulamadım yardımcı olurmusunuz. Yumuşak tuşlu ve kablosuz olursa çok iyi olur
Oyun sesi 100 pc sesi 100 kulaklık sesi 100 olarak oyun oynuyorum. Kulaklık öneriside yaparmısınız.
2 hafta önce 32bin tlye red devil 9070 XT aldım gaming gecesinden.O daha mantıklı olacaktır.Kasanızı değişmenizi öneririm.enermax revolution 1200w alın psu olarak hem uygun,hem ömürlük hem kaliteli.kasa olarak karışamam güzel göründüğünü düşündüğünüzü alın.Şahsen ben de toplama aşamasındayım ve o11 vision/vision compact/h9 flow üstüne kasa tanımıyorum ama fiyatları fazla olabilir.cl30 ram alın ve ssd olarak da 990 pro,renegade almanızı öneririm.Kalan gaaayet güzel

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri