MSI A320M PERFORMANSI HAKKINDA

i.aydınoglu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar ,

Yeni bir bilgisayar toplayacağım ve bu sistem için MSI A320M anakartını almak istiyorum size göre performansı ne kadar iyi, alırsam pişman olurmuyum ? Bu arada sistemi oyun için toplayacağım  (Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim)

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
Anakartlardaki çipset olayı her ne kadar bazı özellikleri arttırsa da ,performans olarak ,işlemci gücünü etkilemez. 320 SERİSİ overclock için de  uygun değildir .Güç devreleri ve soğutulması da,oveclock için ,zaten olmaz.Kabaca farklılıklar şunlar. Görüldüğü gibi,makinasını, çok profesyonelce kullananlar haricinde,bi şey farketmiyor. :) 

7dacf74655.png

Eğer bütçeniz düşükse,illa üst seviye anakart alacağım diye ,sakın uğraşmayın,yani. :cool:
Yalnız bazı 320 serisi anakartları biraz ilavelerle, B350 anakartlardan pahalı hale getirmişler. Gerek yok. Öyle bi anakart alacağınıza, o fiat aralığında,B350 anakart alın,daha mantıklıdır.

KS

i.aydınoglu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
met 61' Alıntı:
Anakartlardaki çipset olayı her ne kadar bazı özellikleri arttırsa da ,performans olarak ,işlemci gücünü etkilemez. 320 SERİSİ overclock için de  uygun değildir .Güç devreleri ve soğutulması da,oveclock için ,zaten olmaz.Kabaca farklılıklar şunlar. Görüldüğü gibi,makinasını, çok profesyonelce kullananlar haricinde,bi şey farketmiyor. :) 

7dacf74655.png

Eğer bütçeniz düşükse,illa üst seviye anakart alacağım diye ,sakın uğraşmayın,yani. :cool:
Yalnız bazı 320 serisi anakartları biraz ilavelerle, B350 anakartlardan pahalı hale getirmişler. Gerek yok. Öyle bi anakart alacağınıza, o fiat aralığında,B350 anakart alın,daha mantıklıdır.

Yorumunuz ve desteğiniz için çok teşekkürler , kararımı B350 ile değiştirdim

met 61

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
0
B350 ,zaten genelde tercih edilen bi çipset. Hangi nesil Ryzen alacağınızı bilmiyorum ama, 2.nesil alıyorsanız,anakartın biosunun ,en son olması lazım. Bu ihtimalde, biraz zayıf.. . Buna dikkat edin. Yoksa,işlemciniz açmaz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri