Msı B350M Anakart Ve R5 5600X Işlemci Uyumlu Mudur?

fatihyesilbudak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba

Msı b350m gaming pro anakartım var. R5 1600x ile kullanıyordum. Yeni işlemcim 5600x bios güncelledim ve sorunsuz çalışıyor tabi görünürde bu böyle.

Bu anakartta r5 5600x kullanmamın bir sakıncası var mıdır? Sıvı soğutma ile kullanıyorum ama ne kadar güvenli bilmiyorum.

İşlemicim tam performansı ile çalışıyor mu yada ileride işlemciye zarar verme ihtimali var mıdır?

Değerli bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
hocam b350m am4 soketine sahip 5600x de öyle uyumludur. Sadece bios güncellemesi yapmanız gerekir çalışması için yoksa görüntü alamazsınız.

KS

fatihyesilbudak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
hocam b350m am4 soketine sahip 5600x de öyle uyumludur. Sadece bios güncellemesi yapmanız gerekir çalışması için yoksa görüntü alamazsınız.
şuan kullanıyorum aktif olarak ama tam performansı ile kullanabiliyor muyum işlemciyi yada işlemciye zarar veriyor mudur emin olamadım.

Sinann20

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Senin düşüncen işlemci güç kaybı gibi bir düşünce ise merak etme her hangi bir sorun yaşamazsın bios güncelenince tabi, ama stok soğutucu ile kullanmamanı tavsiye ederim.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Merhaba

Msı b350m gaming pro anakartım var. R5 1600x ile kullanıyordum. Yeni işlemcim 5600x bios güncelledim ve sorunsuz çalışıyor tabi görünürde bu böyle.

Bu anakartta r5 5600x kullanmamın bir sakıncası var mıdır? Sıvı soğutma ile kullanıyorum ama ne kadar güvenli bilmiyorum.

İşlemicim tam performansı ile çalışıyor mu yada ileride işlemciye zarar verme ihtimali var mıdır?

Değerli bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
bi sorun olmaz sadece anakartın biosunu güncelle

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri