- Tepki
- 5
Selamlar, umarım herkes iyidir ve her şey yolundadır. 3 hafta kadar önce başlıkta belirttiğim anakart ile amd R5 3600 işlemci, Radeon RX 5500 XT ekran kartı, FSP 650W güç kaynağı ve Fury 8gb*2 RAMlerle bir bilgisayar topladım. İlk andan itibaren bir sorun olmadan bilgisayarı kullanıyorum fakat şöyle bir sorun oldu, öncelikle bir kere klavyemin ışıkları söndü daha sonra geri geldi, geçen gün yine klavye gitti ekranım söndü ve tekrar açıldığında ekran kartını görmüyordu. Biosu güncelledim çözünürlük vs düzeldi daha sonra da ekran kartının driverlarını yükledim şu an tekrardan tamamen sorunsuz şekilde çalışıyor bilgisayarım. Bu olaylardan sonra bilgisayar açılırken anakartta bulunan debug ledlerinden sırayla CPU, VGA ve BOOT ledleri yanıp sönüyor ve sorunsuzca çalışıyor fakat daha önce bu ledler yanmadan doğrudan açılıyordu. Genelde bu ledlerle ilgili sorunlar sönmemeleri, görüntü gelmemesi vs olduğu için benim gibi sorun yaşayan birilerini bulamadım ve kayıt olup sormak istedim. Yardımcı olabilirsiniz umarım.
Son düzenleme: