Fırsat Msi B550m Mortar 1499 Tl !

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
(Alıntıdır)

Ürün fiyati baya ugun duruyor . 4.0 destegi ve sogutucu kalitesinden tercih edilebilir .

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
(Alıntıdır)

Ürün fiyati baya ugun duruyor . 4.0 destegi ve sogutucu kalitesinden tercih edilebilir .

1600 e aldım bune ya her şey düşüyor

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
Siz bilirsiniz tabiki. Ekran kartindan gol yemeyen kalmadi galiba her gün düştükçe düşüyor. Boşver düşsün de biz kaziklanmis olalim :)
yok ya üzülmüyorum ben artık kullanıyorum yani hem hiç belli değil fiyatların düşçeği belli olmadığı gibi yükselceğide belli olmaz herkes düşer diyoda brlki bir kaç ay sonra tekrardan fırlar

KS

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
yok ya üzülmüyorum ben artık kullanıyorum yani hem hiç belli değil fiyatların düşçeği belli olmadığı gibi yükselceğide belli olmaz herkes düşer diyoda brlki bir kaç ay sonra tekrardan fırlar
İhtimal tabi hocam. Aman bosverin aldik kullanalim alamayanlar da alisinlar dussun fiyat. Ne hale geldik

altinerim

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
134
İhtimal tabi hocam. Aman bosverin aldik kullanalim alamayanlar da alisinlar dussun fiyat. Ne hale geldik
hocam değişik olan ise şu aldığım şeylerin fiyatı düşüyor alıcağım şeylerin fiyatı yükseliyor soğutucu alıcaktım 2800dü 3200 frlan oldu telefonlar dinliyor bizi :)

KS

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
hocam değişik olan ise şu aldığım şeylerin fiyatı düşüyor alıcağım şeylerin fiyatı yükseliyor soğutucu alıcaktım 2800dü 3200 frlan oldu telefonlar dinliyor bizi :)
Kart fiyatlarinin acisini cikariyorlar maalesef, denetimsizlik kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Dolar 10 kuruş artsa direk fiyat biniyor lakin 1.5 tlye yakın düşüş yasandi fiyatlar gene artti :D

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri