Soru Msi B850M Gaming Plus Wi-Fi6E Vs Msi Gaming Plus Wi-Fi7

Ali Kutay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese merhaba Amazon'da MSI B850M Gaming Plus WI-FI6e siparişi verdim. 8700 TL'ye ama Hepsiburada'da MSI B850M Gaming Plus WI-FI7 olanı indirime girmiş. Hangisini almalıyım? Bu da 8700 TL WI-FI7 olanda 11faz varken ve 5gb internet hızı 2. M2ssd soğutma plakası vesayre var .WI-FI6e olanda 13 faz bulunmakta ama bu 2.m2 ssd de soğutma plakası yok 2.5g lan var hangisini almalıyım kararsızım. Yardımcı olursanız sevinirim. Amazon'dan siparişi iptal ederim duruma göre.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
Fark etmez Wi-Fi hızına takılma Ethernet kablo hızı gibi stabil kullanamassın özellikle FPS oyunlarında çok kararlı olmaz, o yüzden ucuz modelini alıp geç. Faz sayısına çok takılma işlemciyi anakart soğutmaycak iyi bir soğutucu ile sıcaklık değerlerin stabil olur, kasa içersindeki hava akışın da önemli tabi. Wi-fi 7 kullanman içinde modemin de Wi-Fi 7 olması gerekli yani elindeki modem en az 7k civarında bir modem olmalı. Wi-Fi 6E de hafife alınıcak bir hız değil gayet işini görür. Ayrıca Wi-fi 6e olanda Gen5 SSD desteği de var güzel seçim olur. Son kararı fiyatı belirler Wi-Fi 7 Olanı diğerinden ucuz ise alabilirsin.

nikilaudaxxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam ne yaptınız? Ben de 850 gaming plus'ı almış bulundum. M olan daha iyi görünüyor kağıt üstünde.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
İkisi de M plus zaten Wifi 6E olanı aldınız sanırım ?

KS

Ali Kutay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben düz 850 wifi 6e olanı almış bulundum. Duruma göre iade edeceğim.
Ben iade mi yaptım B850M Gaming Plus WI-FI7 olan modelini aldım çok araştırdım VRM olarak daha kaliteli VRM'ler kullanıyor WI-FI6enin VRM'i 2 faz daha yüksek olmasına rağmen WI-FI6e ye göre daha kaliteli VRAM'lar kullanıyor bu da WI-FI7'yi öne geçirmiş oluyor WI-FI7 de 60a Smart Power stage ibaresi var ama WI-FI6e olanında bulunmamakta WI-FI7 olan sps kullanırken WI-FI6e olan modelde p-pak kullanılmış yani WI-FI7 VRM bakımından daha premium bu da zaten WI-FI6enin tek geçtiğini yönüydü demek ki onda da geçemiyormuş WI-FI7 olan model daha iyi.

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
o fıyatlara b850 yerıne saglam bır b650 yada b650e alırdım yenı nesıl dıye de low model almak dogru degıl sahsen

nikilaudaxxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben de iade edip B850M force aldım. Yaklaşık 2k daha uygundu ve anakart mükemmel.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri