Msi Di̇stri̇bütör Garanti̇si̇ Nasil Oluyor ?

Exe1ans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Arkadaşlar bir konu da bilgi danışmak istiyorum. Ekran kartı alacağım ama rtx 4080 vatan gibi markalara sorduğum da fatura kesildiği tarihten itibaren garantisi başlar deniliyor bende öyle biliyorum ancak. Aşağıda paylaşacağım ürünün fiyatı o tür mağazalara göre daha uygun kişiyle görüştüğüm de ürün MSI TÜRKİYE Garantili diyor ama MSI kendi sayfasına girip ürünü kaydetmek gerekiyormuş. Yani böyle bir şey varmı varsa da bu nasıl Türkiye ürünü oluyor o zaman vatan dan aldığım kartlar da neden bu durum söz konusu değil?

https://www.pttavm.com/msi-geforce-...gelirortaklari&utm_medium=21&utm_campaign=cpc

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Sanırım o bahsettiğiniz kayıt işi tüm MSI ürünlerde geçerli. Kaydedince garantisi servispoint himayesine giriyor sanırım.

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Bende fatura kesildiğinden sonra ben kayıt yapmadan garantisinin başlamasını tercih ederdim. Garanti kendim sayfasına girip yapıyorsam bu yurt dışı olmuyor mu
Hayır hayır yurtdışı olmuyor, kayıt edilmesi sizin yurtiçinde servispoint aracılığıyla garanti gerçekleşiyor. Hatta örnek vereyim; ben MSI sıvı soğutma almıştım, LGA1700 braket kiti lazımdı, garantinin ait olduğu firmaya yazdım yollarmisiniz diye, onlar satın almanız gerekiyor dediler. Ben de MSI Türkiye'ye yazdım onlar beni servis pointe yönlendirdiler, servis point adres bilgisi ad soyad telefon ve ürünün seri numarası gibi bir kaç bilgi istediler, ve ürünü kaydedip parçayı ""ücretsiz" bir şekilde yolladılar.

KS

Exe1ans

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Hayır hayır yurtdışı olmuyor, kayıt edilmesi sizin yurtiçinde servispoint aracılığıyla garanti gerçekleşiyor. Hatta örnek vereyim; ben MSI sıvı soğutma almıştım, LGA1700 braket kiti lazımdı, garantinin ait olduğu firmaya yazdım yollarmisiniz diye, onlar satın almanız gerekiyor dediler. Ben de MSI Türkiye'ye yazdım onlar beni servis pointe yönlendirdiler, servis point adres bilgisi ad soyad telefon ve ürünün seri numarası gibi bir kaç bilgi istediler, ve ürünü kaydedip parçayı ""ücretsiz" bir şekilde yolladılar.
Anladım çok teşekkür ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri