MSI Force GC20 V2 GAMEPAD alınır mı?

batuhan11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Ürün bu dostlarım. Bu gamepadle Fifa 23 oynayacağım. Sizce nasıl ürün, alınır mı?

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Kötü durmuyo Xbox joistigine benziyo ben f710 kullanıyorum tavsiye ederim aynı fiyattalar

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
F710 kullandım. İlk ayda bağlantı kopmaları başladı. Hadi yazılım vs hallettim bilgisayar açılıp kapanınca yine devam ediyordu sök tak yapıp kullanmaya devam ettim. Sert kullanan biri değilim ve tuşları 3-4 ayda gacır gucur oldu. R2 tuşu yayına kadar kötüleşti ve yerinden çıkıp durmaya başladı. Analoğu yerinden çıktı içini açtım kendim yerine oturttum. 2 analog da sürekli kafasına göre takılıyordu. Bazı tuşları kendi kendine basılıymış gibiydi ve oynanışı bozuyordu. Logitech ürünlerinin çoğundan memnun olduğum halde ilk defa bir ürününü beğenmedim.

Bu arada F710 fiyatı 600-650 TL civarı şu an için. Zaman zaman indirimlerle daha ucuza 500 TL'ye kadar bulunuyor.

MSI hiç denemedim bu yüzden yorumu kullanan yaparsa daha iyi olur. Denemedim ama bence alınır.
Bu arada GC20 V2 ürünü İncehesap Gaming Gecesinde indirime girebiliyor ve cuma akşamları oluyor. Akşam indirime girerse diye bekleyin isterseniz.

theory of a dead man

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
Bunu kullanmadım tavsiye edemem ama neyi almayacağını söyleyebilirim. Monster Pusat almıştım sakın yaklaşma yanına fiyatı ne olursa olsun. Xbox ı öneririm. Pahalı ama xbox one controller beni 6 yıl götürdü. Şu anda da 9. nesil kullanıyorum.

KS

batuhan11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Hacı buna para vereceğine 8.nesil xbox al bence
1.600 TL hocam

Bunu kullanmadım tavsiye edemem ama neyi almayacağını söyleyebilirim. Monster Pusat almıştım sakın yaklaşma yanına fiyatı ne olursa olsun. Xbox ı öneririm. Pahalı ama xbox one controller beni 6 yıl götürdü. Şu anda da 9. nesil kullanıyorum.
Adam akıllı bir Xbox kolu 1.600 TL lerde geziniyor hocam.

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
658
PS5 kumandası da bakabilirsiniz bütçe yetiyorsa. Bluetooth ile bilgisayara bağlanabiliyor hem Xbox hem de PS5 kolları.
İndirime girdiğinde ben yakın zamanda 1400 TL fiyata Xbox 9. nesil almıştım. Zaman zaman PS5 kumandaları da indirime girebiliyor, kendinden şarjlı olması en büyük avantajı. Aceleniz yoksa indirim takip edin. Bütçe yetmiyorsa MSI olanı alabilirsiniz.

Bu arada indirimli fiyatlı bir link buldum. Satıcı hakkında fikrim yok.
Değiştirilebilir kalın kalem pil ile çalışıyor. Şarjlı pil de alabiliyorsunuz dilerseniz. Bluetooth ile bağlantıda gayet iyi çalışıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri