Çözüldü MSI g241 Monitor Ekranı Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tulpar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
20
Merhaba, fotoğrafta belirttiğim gibi siyah ekran üzerinde beyaz şeyler var ilk başta arkada pencere var güneş vuruyor sanıyordum(sol tarafa güneş vuruyor) ama gece oyunun yükleme kısmında belirtilen köşede beyaz bir şeyler var sadece siyah ekranda belli oluyor bu nedir acaba?

Ürünün garantisi var alalı 2 ay oluyor.

Ürün:

Ekli dosyalar

• IMG_20220712_092918.jpg
    IMG_20220712_092918.jpg
    3.2 MB · Görüntüleme: 27
Moderatörün son düzenlenenleri:

BanditFD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
43
Merhaba, fotoğrafta belirttiğim gibi siyah ekran üzerinde beyaz şeyler var ilk başta arkada pencere var güneş vuruyor sanıyordum(sol tarafa güneş vuruyor) ama gece oyunun yükleme kısmında belirtilen köşede beyaz bir şeyler var sadece siyah ekranda belli oluyor bu nedir acaba?
Ürün: msı g241
Ölü piksel :(

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Ürün:
Ekranın yansımaması için üzerinde mat bir kaplaması olur. Böyle biraz pürüzlü bir kaplamadır. Bir sorun değil.

KS

Tulpar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
20
Ekranın yansımaması için üzerinde mat bir kaplaması olur. Böyle biraz pürüzlü bir kaplamadır. Bir sorun değil.
Hocam ışık sızması diye geçiyormuş sanırsam ve ips panellerde olan bir şeymiş.piksel testi yaptım bir tane buldum o üst kısımda ama varlığı yokluğu bir yani ilerde sorun olur mu?

Myronn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46

Ürün:
Işık sızması oluyor, benim monitördede var, İPS monitörlerin genelinde var. Çok dikkat çekmediği sürece önemli değil bence.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Hocam ışık sızması diye geçiyormuş sanırsam ve ips panellerde olan bir şeymiş.piksel testi yaptım bir tane buldum o üst kısımda ama varlığı yokluğu bir yani ilerde sorun olur mu?
Işık sızması farklı bir şey ekranda pürüzlü görüntü oluşumu farklı bir şey. Eğer uğraşmak sizin için sorun değilse garantiye verin bence ürünü.

KS

Tulpar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
20
Işık sızması farklı bir şey ekranda pürüzlü görüntü oluşumu farklı bir şey. Eğer uğraşmak sizin için sorun değilse garantiye verin bence ürünü.
Pürüzlü bir görüntü yok hocam ,monitor masaya göre büyük dibine giriyormuş gibi hissettiriyor.yine de çok teşekkür ederim herkese ve her soruya bir fikir sunuyorsunuz çok değerlisiniz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Pürüzlü bir görüntü yok hocam ,monitor masaya göre büyük dibine giriyormuş gibi hissettiriyor.yine de çok teşekkür ederim herkese ve her soruya bir fikir sunuyorsunuz çok değerlisiniz.
Beyaz nokta nokta bir şeyler var demişsiniz ona pürüzlü görüntü dedim.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri