Msi̇ G2412F Monitör Işık Sızma Sorunu

ZireaelV7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
IMG-20241218-WA0001.jpg
IMG-20241218-WA0001.jpg
IMG-20241218-WA0004.jpg
IMG-20241218-WA0008.jpg
IMG-20241218-WA0007.jpg
IMG-20241218-WA0003.jpg

MSİ G2412F ips ekran monitör ikinci ekran olarak 1 gün önce aldım ana ekranım va panel ips ekranlarda yaygın olan ışık sızması sorunu var galiba anlayamadım ışık varken pek gözükmüyor ışıksız ortamdada farklı açılardan baktığımda değişiyor bilen birisi varsa bilgilendirebilirmi garantiyemi göndermem gerekiyor file:///C:/Users/zirea/Documents/WhatsApp%20Video%202024-12-18%20saat%2001.52.54_174bfbbe.mp4 bu videoda daha iyi gösterdim cevap verirseniz çok teşekkür ederim

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
202
Ekli dosyayı görüntüle 40013Ekli dosyayı görüntüle 40013Ekli dosyayı görüntüle 40014Ekli dosyayı görüntüle 40015Ekli dosyayı görüntüle 40016Ekli dosyayı görüntüle 40017

MSİ G2412F ips ekran monitör ikinci ekran olarak 1 gün önce aldım ana ekranım va panel ips ekranlarda yaygın olan ışık sızması sorunu var galiba anlayamadım ışık varken pek gözükmüyor ışıksız ortamdada farklı açılardan baktığımda değişiyor bilen birisi varsa bilgilendirebilirmi garantiyemi göndermem gerekiyor file:///C:/Users/zirea/Documents/WhatsApp%20Video%202024-12-18%20saat%2001.52.54_174bfbbe.mp4 bu videoda daha iyi gösterdim cevap verirseniz çok teşekkür ederim
Işık sızmasının kralı var. İade edin.

KS

ZireaelV7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ürünü piyasanın çok ucuzuna aldım kesin eminmisniz ışık sızması olduğuna belirli taraflardan bakınca hiçbirşey yok bazı yerlerden bakınca sorun oluyor sağ taraftan bakınca bi sorun yok soldan bakınca sıkıntı var ölü piksel testini yaptığımda farkettim yani onu yapmasam farketmiyecektim bile büyük ihtimal çünkü çok anlamıyorum böyle şeylerden ips panellerde yaygın olan birşeymiş yeni alıcamğım veya değiştirilirsede aynı sorun çıkarsa diye uğraşmakda istemiyorum ikinci monitör olarak kullandığım için böyle kullanabilirim diye düşünüyorum ilerde daha kötüye gitme durumu varsa iade ediyim
Işık sızmasının kralı var. İade edin.

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
202
ürünü piyasanın çok ucuzuna aldım kesin eminmisniz ışık sızması olduğuna belirli taraflardan bakınca hiçbirşey yok bazı yerlerden bakınca sorun oluyor sağ taraftan bakınca bi sorun yok soldan bakınca sıkıntı var ölü piksel testini yaptığımda farkettim yani onu yapmasam farketmiyecektim bile büyük ihtimal çünkü çok anlamıyorum böyle şeylerden ips panellerde yaygın olan birşeymiş yeni alıcamğım veya değiştirilirsede aynı sorun çıkarsa diye uğraşmakda istemiyorum ikinci monitör olarak kullandığım için böyle kullanabilirim diye düşünüyorum ilerde daha kötüye gitme durumu varsa iade ediyim
Attığınız resimde bariz belli ışık sızması hemde aşırı derecede.

Shiva7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
paranızı çöp etmeyin 1. ekranınız var zaten 2. ekran için 1-2 hafta iade değişim vb durumlar için sizi rahatsız etmeyecektir. monitör olmasa pc boşta kalsa karar sizin ama 2. ekran olarak kullanacağınız için sizi engelleyen bir durum yok, firmaları ayıplı mal sattıkları için böyle cezalandırmak iyi bir şey.

KS

ZireaelV7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hocam biraz araştırdım gerçekten telefonla çekince çok abartı duruyo karanlık ortamda bakış açısına göre değişiyo gerçekten ama hiç parlamayan bi bakış açısıyla baktığımda kenarlarda ışık sızması yok ama ıps glow denen şey çok var ips glowun çoku azı olurmu bilmiyorum ama normal bişeymiş gibi konuşuluyor izlediğim videolarda dediğim şeyleri telefonla fotoğrafını çekip kanıtlamaya çalışıyım diye denedim belki benim kameramdandır ama iki fotoğraf arasında nerdeyse hiç fark yok ama benim açımdan gözle baktığımda ips glow olmayacak bir perspektifle baktığımda ışık sızması görünmüyor aşağıya üç fotoğraf koyucam ilk iki fotoğraf benim gözümde tamamen karanlık olan ekranda parlaklık hiç yokken çekildi üçüncü fotoğrafda hemen yarım metre solunda çekildi benim gözümde şuan ışık sızması yok ama ıps glow çok var bunun normal dozajı ne olmalı bilmiyorum tecrübenizle yorumlarsanız sevinirim
123.jpg
1234.jpg
12345.jpg

paranızı çöp etmeyin 1. ekranınız var zaten 2. ekran için 1-2 hafta iade değişim vb durumlar için sizi rahatsız etmeyecektir. monitör olmasa pc boşta kalsa karar sizin ama 2. ekran olarak kullanacağınız için sizi engelleyen bir durum yok, firmaları ayıplı mal sattıkları için böyle cezalandırmak iyi bir şey.
Attığınız resimde bariz belli ışık sızması hemde aşırı derecede.
yukarıdaki resimlerde daha iyi anlaşılıyor gibi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri