Dengi vx2428j var panel kalitesi falan diyenlere aldırma aldığın şey 5bin TL'lik bir ürün neredeyse bu civardaki tüm monitörler benzer özellikte. Önerdiğim monitör asansörlü.Merhaba hocamlar, MSİ G244PF E2 Alınır mı? Bütçem 5k, Eğer kötü diyorsanız farklı bir monitör önerisinde bulunursanız sevinirim.
Teşekkürler.
4.4k civarına Hepsiburadada vardı, fena seçenek değilMerhaba hocamlar, MSİ G244PF E2 Alınır mı? Bütçem 5k, Eğer kötü diyorsanız farklı bir monitör önerisinde bulunursanız sevinirim.
Teşekkürler.
İncelemeniz için teşekkürler fakat Asansörlü olup olmaması beni ilgilendirmiyor hocam yakın zamanda monitor standı alacağım zaten. Yani kalite olarak güzel ise almayı düşünüyorumDengi vx2428j var panel kalitesi falan diyenlere aldırma aldığın şey 5bin TL'lik bir ürün neredeyse bu civardaki tüm monitörler benzer özellikte. Önerdiğim monitör asansörlü.
Dediğim gibi hocam 5bin bandindaki tüm monitörler benzer özellikte şans işi 3 gün önce mag256f aldım kusurlu panel geldi örneğin 18 tane ölü piksel vardı.İncelemeniz için teşekkürler fakat Asansörlü olup olmaması beni ilgilendirmiyor hocam yakın zamanda monitor standı alacağım zaten. Yani kalite olarak güzel ise almayı düşünüyorum