Yardım lazımMsi g244f sipariş verdim dp kablosu çıkmıyor galiba 180hz verecek dp kablosu öneriniz varmı bozulmayak güzel bir tane Bide g244f seçimim doğrumu olmuş acaba?
Hocam uzun zamandır giremedim foruma ben g244f modelini aldım galiba banada sadece hdmi çıktı emin değilim bi bakacağım 180hz desteklemiyormu hdmi dp şartmı şary ise güvenilir dp kablosu biliyormusunuzEkli dosyayı görüntüle 38761
Şuanda da böyle bir ayar olduğunu farkettim. HD kısmına aldığımda 120Hz'ye düşüyor. DP kablosu şartmış anladığım kadarıyla...
Ekli dosyayı görüntüle 38762
Tanıdığım bu işlerle ilgilenen birine sordum. Satın aldığın yere git ve monitörünün modelini söyle, monitörüne göre belirli bir sürümde dp kablosu vereceklerini düsünüyorum dedi. Kablo sürümü uyumsuz olduğu zaman görüntünün gelmemesi gibi sorunlar yaşayabilirsin dedi.Hocam uzun zamandır giremedim foruma ben g244f modelini aldım galiba banada sadece hdmi çıktı emin değilim bi bakacağım 180hz desteklemiyormu hdmi dp şartmı şary ise güvenilir dp kablosu biliyormusunuz
Hocam arastirmalarima göre benim monitorümde bir sorun yok hdmi kablosu 2.1b yada 2.0b idi 180hz destekliyor sizin versiyonunuz kaç ki desteklemiyor bide 180hz kendiligindenmi yoksa (oc) mi onu bilmiyorum (oc) ise 120hz yada 144hz alirsin normaldeTanıdığım bu işlerle ilgilenen birine sordum. Satın aldığın yere git ve monitörünün modelini söyle, monitörüne göre belirli bir sürümde dp kablosu vereceklerini düsünüyorum dedi. Kablo sürümü uyumsuz olduğu zaman görüntünün gelmemesi gibi sorunlar yaşayabilirsin dedi.