MSİ GC30 Sorun devam ediyor mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

techair

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar kafamda 2-3 gamepad var ama en çok hoşuma giden msi gc30 bir şey sormak istiyorum eskiden bunu alanlarda sol analog bozuluyormuş hala devam ediyor mu aranızda msi gc30 yeni yapılan inceleme veya yorumlara bakan var mı bu sorun devam ediyor mu ona göre alacağım yardımcı olabilecek var mı ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kronik sorun devam ediyor mu bilmiyorum ama güncel bazı yorumlarda halen daha aynı sorunlar var olarak görünüyor. Büteniz nedir bilmiyorum ama Gamesir markasının ürünlerini tercih edebilirsiniz. Aliexpress(Vergileri burada ödüyorsunuz ekstra 100-150 TL masraf çıkabilir bilginiz olsun) ve Bangood(Vergi vs. her şeyi ödeme sayfasında hallediyorsunuz ekstra masrafı yok) sitelerinden alabilirsiniz.

KS

techair

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kronik sorun devam ediyor mu bilmiyorum ama güncel bazı yorumlarda halen daha aynı sorunlar var olarak görünüyor. Büteniz nedir bilmiyorum ama Gamesir markasının ürünlerini tercih edebilirsiniz. Aliexpress(Vergileri burada ödüyorsunuz ekstra 100-150 TL masraf çıkabilir bilginiz olsun) ve Bangood(Vergi vs. her şeyi ödeme sayfasında hallediyorsunuz ekstra masrafı yok) sitelerinden alabilirsiniz.

Teşekkür ederim hocam şuan ben araştırma aşamasındayım kafamda bir kaç model belirlerdim almadan önce size söylerim sizin söylediğiniz modeli almayı düşünüyorum teşekkrüler

KS

techair

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Eyvallah, konu açık kalacak siz ürünü alana kadar.

Merhaba  3 tane gamepad modeli belirledim sizce bunlardan hangisi alınır PC'de kullanacağım?
1-Sony PS4 DualShock Controller V2.​
2-MSI gg Force GC30.​
3-Monster Pusat Pro Bluetooth gamepad.​
not: Başka model önermeyin lütfen

KS

techair

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
PS5 kolunu almaya değer.
Hocam PS4 Kolu aldım indirime girdi birden teşekkür ederim yardımınız için son olarak bir şey soracağım konuyu kitleyebilrisiniz temiz kullanımda ps4 kolu 4-5 sene götürür mü ? pcde

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sorunsuz gidecektir ama elektronikte sabit oran olmaz. Şans meselesidir biraz.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri