MSI GEFORCE GTX 1660 GAMING aşırı ısı

Samet Yılmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MSI GEFORCE GTX 1660 GAMING X 6G 6GB GDDR5 192bit NVIDIA Ekran Kartında oyun oynarken 80-88 arası oluyor ve aşırı fan sesi geliyor bu ısı değerleri normal mi?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu kadar ısınması pek normal değil. Bu kartın soğutucusu bu sınıf için üst düzeyde ama sıcaklıklarınız normal değil. Kasanız nedir? Eğer hava akışı kötü bir kasa ise sorun bu olabilir.

KS

Samet Yılmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
2 ön fan bir egzoz fanı mevcut öndekiler içeriye arkadaki ise dışarıya üflüyor kasam ise COOLER MASTER MasterBox Q300P RGB USB 3.0 Mini Tower Kasa öndeki tamperi çıkardım hava akışı sağlansın diye ama bir fayda etmedi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
COOLER MASTER MasterBox Q300P bu kasanın hava akışı pek iyi değil. Büyük ihtimalle bundan kaynaklı. Öndeki fanların hava alacağı yerler üst ve alt bölgelerde ufak alanlardan yapılıyor ki buda yetersiz bir hava akışı demektir. Öndeki plastik kısmı söktüyseniz ve yine faydasını görmediyseniz ekran kartında bir sorun olabilir ama net konuşmak istemiyorum. Öncelikle MSI afterburner yazılımı ile frekanslarınızı varsayılan ayarlarda bırakıp dener misiniz.

KS

Samet Yılmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Msı Afterburner yazılımını kullanıyorum zaten hiçbir ayarıyla oynamadım olduğu gibi kullanıyorum. Garantiye göndermeli miyim? Araştırdığım kadarıyla millette 60-70 derecede oynuyorlar ben nerdeyse tüm oyunlarda en az 80 en fazla 88 alıyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri