- Tepki
- 49
switchleri kailh switch kaliteli midir alınır mı fikri olan var mı bu fiyata daha iyisi var mıdır
Kullanıyorum hocam çok memnunum tavsiye ederim
switchleri kailh switch kaliteli midir alınır mı fikri olan var mı bu fiyata daha iyisi var mıdır
Asusun sitesine baktığımda bulamadım klavyeyle ilgili hazır sistemler gözüküyorduGüzel klavye hocam şuan asus rog strix scope rx tkl klavye 2000tl geri ödeme kampanyası ile 1400tl ye düşüyor onada bakabilirsin o optik ve gecikmesi 1ms in altında. Malzeme kalitesi iyi ben tfk olmayan modelini kullanıyorum.
hocam ne kadar süredir kullanıyorsunuz 2-3 yıl idare eder miKullanıyorum hocam çok memnunum tavsiye ederim
Msi ekipman konusunda pek başarılı değil açıkcası. Ne kadar idare eder emin değilim ama 2 yıl felan götürür sonuçta malzemeleri kaliteli burda rampageden gameboosterden bahsetmiyoruz.hocam ne kadar süredir kullanıyorsunuz 2-3 yıl idare eder mi
Ben Aralık ayında aldım sistemi yeni topladım diğer mekanik Klavye leri kullanmadığım için Birşey diyemem ancak 3 yıl beni rahat götürür iki çocuklahocam ne kadar süredir kullanıyorsunuz 2-3 yıl idare eder mi
Klavyede dahilinde rog serisi olduğu için. Instagrama asus rog yazın bioda link var orda hangi ürünler geçerli gözüküyor.Asusun sitesine baktığımda bulamadım klavyeyle ilgili hazır sistemler gözüküyordu
Hayırlı olsun yazma ve oyun ağırlıklı kullandığım için benim çok hoşuma gidiyor. Memnun kalırsınAldım arkadaşlar gk50 low profile
Laptop klavyesi gibi low profil klavyeler bir tık daha hoşuma gidiyor birde eskiden gk30 kullanıyordum membran memnundum açıkçası space tuşu gıcırdamaya başlamıştı 3 aylık kullanım sonrası almak isteyen varsa aklında bulunsun gk50 de bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum merak eden varsa yarın teslim edilecek büyük ihtimal sorularınızı cevaplayabilirim
Bende lowprofile seviyorum. Hayırlı olsjnAldım arkadaşlar gk50 low profile
Laptop klavyesi gibi low profil klavyeler bir tık daha hoşuma gidiyor birde eskiden gk30 kullanıyordum membran memnundum açıkçası space tuşu gıcırdamaya başlamıştı 3 aylık kullanım sonrası almak isteyen varsa aklında bulunsun gk50 de bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum merak eden varsa yarın teslim edilecek büyük ihtimal sorularınızı cevaplayabilirim