MSI GTX 950 GAMING 2GB

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

yasinbdk58

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Üretildikten sonra satmadan önce test edilmiyor mu ya? MSI GTX 1050TI'den oldum. O zaman 700₺'ye almıştım şimdi 2500₺ filan. Artı olarak test için bir sürü masraf yaptım. AMD'ye yazsam dikkate alırlar mı acaba.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bilemiyorum firma politikası nedir ne değildir.

Bu arada yeni anakartta BIOS güncelleme yaptınız mı belki güncel BIOS 'ta sorun olmaz. Birde anakart çipsetinizi B450 çipsetini kurun Windows üzerinde oda işe yarayabilir.

KS

yasinbdk58

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Doğru o aklıma gelmedi hiç. Kuzenin ekran kartı takıp güncellemek gerek ozaman.

KS

yasinbdk58

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Dün güncellemeleri vs. sıfırdan kurduk lakin değişiklik yok.

AMD benden HWINFO ile veri istiyor. Bilgisayar açılmıyorken nasıl göndereceğim ki :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Yasin.Budak58' Alıntı:
Dün güncellemeleri vs. sıfırdan kurduk lakin değişiklik yok.

AMD benden HWINFO ile veri istiyor. Bilgisayar açılmıyorken nasıl göndereceğim ki :)

Cidden tuhafmış. :) Peki siz demediniz mi sistem açılmıyor diye? Yani bunu söylediyseniz üzerinde bu verileri istemeleri çok saçmaymış.

KS

yasinbdk58

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Kusura bakmayın ya bir sıkıntı musallat oldu onla uğraşırken bunu unuttum. İngilizce yazmak zorunda kaldım. Büyük ihtimal yanlış anlaşılma oldu.

Bu işlemciyi 1 haftadır garantiye gönderemiyorum. Geçen hafta pazartesi ithalatçı (Endeks Bilişim) ve satıcı (Forka Ticarer - NeArarsanızVar) firma ile iletişime geçtim. İkiside birbirini gösteriyor. İthalatçı satıcıya gönder bize göndersin diyor. Satıcı da ithalatçı firmaya gönder banane diyor :) N11'e durumu anlattım onlarda dönüş yapmıyor. AMD'ye anlattım anlamıyorlar. Garantisi Endeks Bilişim olan ürünlerden uzak duracam kesinlikle. Gigabyte'e anakart için garantiye gönderdim adamlar kargo vs. herşeyi ödediler lafı bile olmadı. Aynı şekilde İncehesaptan aldığım ürünlerde de böyle sorun yaşamadım. İşlemcinin alıcısı var ama sorunluysa diye satmak istemedim yoksa R5 2600 alacaktım satıp. 1 ay olacak şaka gibi ya. Tüm işlerim aksadı. Verilen bu garanti belgesi ne işe yarıyor belli değil.

KS

yasinbdk58

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
İşlemcinin garanti sonucuda sorunsuz olduğuna dair dönüş yaptılar. Sistemde test edilmeyen ve garantiye gitmeyen eleman kalmadı. Sorun hâlâ devam ediyor. Konuyu kapatabiliriz, daha uğraşacak hâlim kalmadı :)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
İşlemcide sorun var demedik ki biz. Bu ekran kartını seçiyor mu diye sormuş olmanız gerekiyordu ki onlarında bunu test etmeleri gerekiyordu. Ancak onlar düz mantık direkt işlemciyi test edip sorun yok demişler.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri