- başlığa lenovo yazmamışsın ama bu cihaza bakmanı öneririm,ekran kartı rtx 4050 95w normallerinden daha yüksek wolta sahip + 13. nesil işlemci var+ddr5 5200 mhz ram. İndirime girmiş bi göz at derimMerhabalar laptop önerisi yapabilirmisiniz bütçe 27-28 civarı daha fazlası değil
ama illa başlıktaki markalardan biri olacak diyorsan bu var : https://www.epey.com/laptop/hp-victus-gaming-15-fa1025nt-7n9t3ea.html- başlığa lenovo yazmamışsın ama bu cihaza bakmanı öneririm,ekran kartı rtx 4050 95w normallerinden daha yüksek wolta sahip + 13. nesil işlemci var. İndirime girmiş bi göz at derim
hocam direksiyon setlerinden pek anlamıyorum bu yüzden yeni konu açmanı tavsiye ediyorum. Lenovo laptobun özelliklerine yakın laptop fiyatları 35-40k bandında bence kaçırmayın alın pişman olmazsınız , yorumları da gerçekten iyi. Neredeyse son nesil bi cihaz alıyorsunuz şu anki ekonomide bence güzel fiyat eğer diyorsanız arkadaşım kabul etmiyor diğer attığım cihaza bakabilirsiniz ama ben olsam gözüm kapalı lenovo alırdım.Evet gördüm lenovayı arkadaşıma bakıyorum kendim için değil 28 den fazla çıkamam dediği için bütçesi 20 idi ben 28 zorla yaptırdım peki oyun konsolu direksiyon düşünüyor
Rampage Force V995 Ps4/pc/xbox One/xbox Series S/x 3 Pedallı -El Vitesi Gaming Oyuncu Direksiyonu
Bunun dışında önereceğiniz birşey var mı daha uygun fiyata eğerki bununla aynı kaliteye yakın daha uygun fiyatlı önerebileceğiniz varsa bakmadan alalım lenova laptobu