Yardım Msi Laptop Cızırtı Sesi

doguqn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İki hafta önce bir MSI laptop satın aldım. Oyun oynarken, numpad'in alt kısmından elektronik bir cızırtı sesi geldiğini fark ettim. Sizce bunun sebebi nedir ve ne yapmam gerekir?

SinanAk

Administrator
Admin
Tepki
29
Bu ses büyük ihtimalle coil whine (bobin zırıltısı) olabilir. Herhangi bir zararı yok ancak eğer ses çok rahatsız ediyorsa, garantiye göndermen en doğru çözüm olur.

KS

doguqn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu ses büyük ihtimalle coil whine (bobin zırıltısı) olabilir. Herhangi bir zararı yok ancak eğer ses çok rahatsız ediyorsa, garantiye göndermen en doğru çözüm olur.
Normal kullanımda ses yok, ancak oyuna girdiğimde ortaya çıkıyor. Eğer sizin de dediğiniz gibi bu durum sorun teşkil etmiyorsa, ürünü garantiye göndermeme gerek yok. Ürünü yeni aldığım için ister istemez ses konusunda takıntı yaptım.

SinanAk

Administrator
Admin
Tepki
29
Normal kullanımda ses yoksa büyük ihtimalle coil whine ve donanıma zarar veren bir şey değil. Yeni cihaz olunca insan ister istemez tedirgin oluyor, ama endişe etmene gerek yok. Sadece rahatsız edici boyuta gelirse garantiye göndermen mantıklı olur.

KS

doguqn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Normal kullanımda ses yoksa büyük ihtimalle coil whine ve donanıma zarar veren bir şey değil. Yeni cihaz olunca insan ister istemez tedirgin oluyor, ama endişe etmene gerek yok. Sadece rahatsız edici boyuta gelirse garantiye göndermen mantıklı olur.
Tamamdır hocam yardım ve bilgilendirme için teşekkür ederim.

cgokhans

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
52
Arkadaşların dediği gibi bobin sesi ve zararsız olduğu için servis hiç bir işlem yapmıyor hocam. Beni acer laptobun şarj aletinde de var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri