Soru Msi Mag 345Cqr Alınır Mı?

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
397
Merhaba arkadaşlar,

MSI MAG 345CQR monitör hakkında ne düşünüyorsunuz?
Almayı düşünüyorum ama yine de emin olamadım. Kullanan arkadaşlara sordum, genelde memnun olduklarını söylediler.

Ben hikayeli oyunlardan çok, genelde şu oyunları oynuyorum:
Valorant, CS2 ve FC 25.
Bu üçlünün dışına pek çıkmıyorum zaten.

Sizce MSI MAG 345CQR bu kullanım için uygun mu?
"İyi değil, alınmaz" derseniz, eğimli (Curved) bir monitör önerirseniz minnettar kalırım.

Şimdiden teşekkür ederim!
sahsen onermem sıstemın ıle orantıı bır ewkran degıl

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,277
@omerlutfiulker
60Hz monitörde gerçekten bayağı sıkıntı yaşıyorum kardeşim. Ama ne yazık ki şu an sistemi yenileme gibi bir şansım yok. Üzerimde yaklaşık 350.000 TL borç var. Bu borç bitmeden sistemi yenilemem maalesef mümkün değil.

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
397
hocam sıstemıne uygun bır tane 144 180 cıvarı 4-5 lıralık model al gec kafanı yorma bu curve monıtorler alırken guzel kullanırken o guzellıgı vermıyor uzerıne 2k ekran sıstemınızle orantılı olmayacak

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,277
@omerlutfiulker
Öyle yapacağım kardeşim. Arkadaşın önerdiği bazı monitörler var, onlardan birini almayı düşünüyorum. Ama onu almam için bile en az 2-3 ay beklemem lazım. Muhtemelen ben alana kadar da şu an 4.000–5.000 TL olan fiyat, 8.000–9.000 TL’ye çıkar.

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
397
@omerlutfiulker
Öyle yapacağım kardeşim. Arkadaşın önerdiği bazı monitörler var, onlardan birini almayı düşünüyorum. Ama onu almam için bile en az 2-3 ay beklemem lazım. Muhtemelen ben alana kadar da şu an 4.000–5.000 TL olan fiyat, 8.000–9.000 TL’ye çıkar.
ha siz suan almıyacaksınız yani ?

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,277
@omerlutfiulker
Yok, şu anlık değil maalesef. Zaten konuyu açma sebebim de, açtığım konudaki monitör alınır mı diye sormak içindi. Hem önerilen monitörler aklımda kalsın istedim, aklımda kalmasa bile buraya tekrar gelip bakarım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri