Sıkıntı çıkmaz ama A750GL pahalı şu anda. Onun yerine şunu öneririmArkadaşlar bu psu Ryzen 5 5500 gtx 1660s sistemde kullanabilir miyim fazla güç vs gelir mi kabloları takınca 1 kablodan 600 w felan veriyo diyolar sistemim düşük
https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-a750gl-pcie5-750w-80-plus-gold-guc-kaynagi.html 3200 tl hocam alayım mı senceSıkıntı çıkmaz ama A750GL pahalı şu anda. Onun yerine şunu öneririm
![]()
High Power Performans Serisi 750W 80+ GOLD ATX 3.0 & PCIE 5.0 12VHPWR Güç Kaynağı (HP1-S2750GD-F14C) - Güç Kaynağı - SICAK FIRSATLAR | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 13.5cm Fan Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Gold Max Verimlilik : %90,86 Koruma : UVP/OVP/OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 750W Ürün Kodu : HP1-S2750GD-F14C High Power HakkındaDünyanın en güvenilir güç kaynağı...www.teknobiyotik.com
Fena fiyat değil peşin fiyat taksitte varhttps://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-a750gl-pcie5-750w-80-plus-gold-guc-kaynagi.html 3200 tl hocam alayım mı sence
peşin alıcam hocam da bu kabloların hangısını kullanmam lazım sistemim için aynı modelın 650 w var daha pahalı nedenFena fiyat değil peşin fiyat taksitte var
Kablolardan ihtiyacınız olanları kullanırsınız, 650w olan indirimde değildir veya stoğa getirmiyorlardırpeşin alıcam hocam da bu kabloların hangısını kullanmam lazım sistemim için aynı modelın 650 w var daha pahalı neden
hocam 750 w almak daha mantıklı dimi baska sitelerde 4 k felan 650w olanı fazla olması daha ıyı olur mu pcyeKablolardan ihtiyacınız olanları kullanırsınız, 650w olan indirimde değildir veya stoğa getirmiyorlardır
Fazla veya az olması bir şey değiştirmez, sistem gerektiği kadar watt çekerhocam 750 w almak daha mantıklı dimi baska sitelerde 4 k felan 650w olanı fazla olması daha ıyı olur mu pcye
hocam fazla mı sence bu sisteme 3200 tl 2 sene sonra sıfır sıstem dizecem psu bıle sıfır alıcaktım aldıgım zaman kararsızım yaFazla veya az olması bir şey değiştirmez, sistem gerektiği kadar watt çeker
şöyle bir şey al geç o zamanhocam fazla mı sence bu sisteme 3200 tl 2 sene sonra sıfır sıstem dizecem psu bıle sıfır alıcaktım aldıgım zaman kararsızım ya
hocam vatanda ındırım var ordan secebilir misin ne alayımşöyle bir şey al geç o zaman
![]()
High Power Element BR 650W 80+ Bronze Siyah ATX Güç Kaynağı (HP1-M650BR-H12S) - Güç Kaynağı - YAZ FIRSATLARI | Teknobiyotik
High Power Eco 500W 85+ Bronze 3 High Power Element-DD GD 650W 80+ Bronze 54.16A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı İleri Seviye DC to DC Dönüştürücü Teknolojisiyle Donatılmış Masaüstü Bilgisayarınız için 650W 80+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 650W 80+ Bronze Güç...www.teknobiyotik.com
Vatan zorunlu muhocam vatanda ındırım var ordan secebilir misin ne alayım
yok hocam orda ındırım gordum de ona sağlam bişey olsun istiyorumVatan zorunlu mu
Attığım senin için en doğrusu gibi ya direk onu çek boşver Vatanıyok hocam orda ındırım gordum de ona sağlam bişey olsun istiyorum
corsair msi olsun istiyordumAttığım senin için en doğrusu gibi ya direk onu çek boşver Vatanı
High powerde fazlasıyla bilindik bir marka, güvenerek alabilirsinizcorsair msi olsun istiyordum
ben corsair msi olsun istiyorum ne alabilirimHigh powerde fazlasıyla bilindik bir marka, güvenerek alabilirsiniz