Msi Mag Coreliquid 240R V2 Vs Deepcool Assassin Iv

fatalerrorqq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar PCH Goat v4 için (i5 14400f - RTX 4070Super'li model) İşlemci soğutucu bakıyorum aşırı bir ısınma olmuyor fakat 75-80 dereceleri yer yer gördüğüm oluyor.
Benim iki sorum var biri sizce hangisini tercih etmeliyim?
Diğer bir sorum ise kasanın soğutucu için yüksekliği maksimum 165mm diyor assassin Iv ise 164mm yüksekliğe sahip matematiksel olarak sığıyor fakat sizce sorun olur mu?

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Sıvı soğutucu veya hava soğutucu yok şuanda kendi fanlarıyla gördüğüm değer bunlar. Ben kendim hava soğutucu veya sıvı soğutucu almak istiyorum yaz ayları da geldi sıkıntı yaşamak istemiyorum.
Assassin IV görünüşü yüzünden tercih edilebilir. Veya ondan çok daha mantıklı şu var

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
o kadar ağır bi hava soğutmayı H610 gibi cılız bi anakarta takmayın derim.Epeyde pahalı MSI sıvı soğutma da aynı şekil,pahalı. Şu soğutmayı alın geçin derim Hesaplı ve marka.

KS

fatalerrorqq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
o kadar ağır bi hava soğutmayı H610 gibi cılız bi anakarta takmayın derim.Epeyde pahalı MSI sıvı soğutma da aynı şekil,pahalı. Şu soğutmayı alın geçin derim Hesaplı ve marka.
Yanlışınız var hocam bahsettiğiniz model anakartım yok MSI B760m-P modeline sahibim yine aynı şekilde mi düşünüyorsunuz?

Assassin IV görünüşü yüzünden tercih edilebilir. Veya ondan çok daha mantıklı şu var
Sizce matematiksel olarak kağıt üstünde sığıyor gözüküyor fakat 1mm pay var bu sorun oluşturur mu bir sorun yaşar mıyım?

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Yanlışınız var hocam bahsettiğiniz model anakartım yok MSI B760m-P modeline sahibim yine aynı şekilde mi düşünüyorsunuz?

Sizce matematiksel olarak kağıt üstünde sığıyor gözüküyor fakat 1mm pay var bu sorun oluşturur mu bir sorun yaşar mıyım?
Sorun olmaz gibi bilemiyorum. Attığım 154mm, Assassinden çok çok azcık daha iyi performans veriyor. Assassin ile aynı görebiliriz. Fiyat olarak daha hoş.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri