Fanlardaki ve pompadaki argb kabloları bir dişi bir erkek. Fanların ve pompanın argb kablolarını uç uca ekleyip sonda kalan dişi kabloyuda anakartınıza veya kontrolcünüze takıp anakart programınızdan kontrolü sağlayacaksınız.MSI MAG CoreLiquid 360R
Bunu aldım am4 işlemcime taktım soğutuyor fakat rgb çalışmıyor rgb kablo montajını nasıl yapmam gerekli bilgisi ve tecrübe olan varsa paylaşırsa iyi olur
Evet anakartınız sadece rgb destekliyor, argb desteklemiyor. Bir argb kontrolcü alırsanız o şekilde ışıkların kontrolünü sağlayabilirsiniz.Anakartım b450 tomahawk II sanırım anakarttan dolayı olmuyor
Örnek ürün atarmısınızEvet anakartınız sadece rgb destekliyor, argb desteklemiyor. Bir argb kontrolcü alırsanız o şekilde ışıkların kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Bu aralar bulmak zor oluyor. Eskiden direk dark'ın reset butona bağlanan bir kontrolcüsü vardı 40-50 liraya, artık yok. Aşağıdaki ürunü buldum.Bu hem argb kontrolcü hemde fan çoklayıcı özelliği var. Hem reset butona, hem anakarta hemde kumanda üzerinden içerdiği modlar arasında geçiş yapabiliyorsun sanırım. Kumandanın işlevini araştırmak lazım biraz daha. Fan hızı ile ilgili bir kontrole de yarıyor olabilir.Örnek ürün atarmısınız
Bu ürünü bilgisayara takmak için hangi soketi kullancağım bilgisayarda sata soketi olduğundan emin değilimBu aralar bulmak zor oluyor. Eskiden direk dark'ın reset butona bağlanan bir kontrolcüsü vardı 40-50 liraya, artık yok. Aşağıdaki ürunü buldum.Bu hem argb kontrolcü hemde fan çoklayıcı özelliği var. Hem reset butona, hem anakarta hemde kumanda üzerinden içerdiği modlar arasında geçiş yapabiliyorsun sanırım. Kumandanın işlevini araştırmak lazım biraz daha. Fan hızı ile ilgili bir kontrole de yarıyor olabilir.
![]()
Dark ARGB Hub 6 Fan Takılabilir, 6 x 3pin ARGB + 6 x 3 Pin Fan Çoklayıcı (DKCKHUBARGB) - Fan Kontrolcü - Soğutucu Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Untitled 1 .auto-style2 { color: #FF9900; } .auto-style5 { font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight: bold; font-size: 14pt; } .auto-style6 { border-width: 0; } .auto-style7 { color: #FF9900; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 14pt; } .auto-style8 {...www.teknobiyotik.com
Sata soketi mutlaka 2-3 tane vardır arkada boşta duran kabloların arasında. Satadan sadece güç alıyor.Bu ürünü bilgisayara takmak için hangi soketi kullancağım bilgisayarda sata soketi olduğundan emin değilim