Msi Mag Coreliquid 360R - Argb Nasıl Kurulur

CODER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

MSI MAG CoreLiquid 360R​

Bunu aldım am4 işlemcime taktım soğutuyor fakat rgb çalışmıyor rgb kablo montajını nasıl yapmam gerekli bilgisi ve tecrübe olan varsa paylaşırsa iyi olur

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635

MSI MAG CoreLiquid 360R​

Bunu aldım am4 işlemcime taktım soğutuyor fakat rgb çalışmıyor rgb kablo montajını nasıl yapmam gerekli bilgisi ve tecrübe olan varsa paylaşırsa iyi olur
Fanlardaki ve pompadaki argb kabloları bir dişi bir erkek. Fanların ve pompanın argb kablolarını uç uca ekleyip sonda kalan dişi kabloyuda anakartınıza veya kontrolcünüze takıp anakart programınızdan kontrolü sağlayacaksınız.

FurkanBrkz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
50
240 versiyonu için videosu var. Tek fark 1 tane fan eksik. Mantığı aynıdır.

KS

CODER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Anakartım b450 tomahawk II sanırım anakarttan dolayı olmuyor

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Örnek ürün atarmısınız
Bu aralar bulmak zor oluyor. Eskiden direk dark'ın reset butona bağlanan bir kontrolcüsü vardı 40-50 liraya, artık yok. Aşağıdaki ürunü buldum.Bu hem argb kontrolcü hemde fan çoklayıcı özelliği var. Hem reset butona, hem anakarta hemde kumanda üzerinden içerdiği modlar arasında geçiş yapabiliyorsun sanırım. Kumandanın işlevini araştırmak lazım biraz daha. Fan hızı ile ilgili bir kontrole de yarıyor olabilir.

KS

CODER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bu aralar bulmak zor oluyor. Eskiden direk dark'ın reset butona bağlanan bir kontrolcüsü vardı 40-50 liraya, artık yok. Aşağıdaki ürunü buldum.Bu hem argb kontrolcü hemde fan çoklayıcı özelliği var. Hem reset butona, hem anakarta hemde kumanda üzerinden içerdiği modlar arasında geçiş yapabiliyorsun sanırım. Kumandanın işlevini araştırmak lazım biraz daha. Fan hızı ile ilgili bir kontrole de yarıyor olabilir.
Bu ürünü bilgisayara takmak için hangi soketi kullancağım bilgisayarda sata soketi olduğundan emin değilim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri