Msi Mag Coreliquid E360 Pompa Cızırtı

OyunYunusu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Öncelikle merhabalar. Birkaç hafta önce tebilondan bir bilgisayar siğeriş ettim. 7800x3d ve msi mag coreliquid e360 bulunmakta.
herhangi bir oyuna girdiğimde pompanın olduğu konuma doğru bir cızırtı gelmekte
alt tap attığımda gitmekte
oyuna girince tekrar başlamakta kapatınca yine gitmekte.
gönderilen kutularda herhangi bir garanti belgesi de bulamadım
bu ilerde herhangi bir sorun yaşatırmı?
ne yapmalıyım ya da nereyle iletişime geçmeliyim?
kulaklık falan takınca sesten rahatsız olmuyorum ama sonuçta sistemi yeni topladım ve ne olur ne olmaz yapılması gereken bir şey varsa yapmakta fayda var.
ayriyeten mesela cs2 de (monitör 180hz) sınırsız fps yaptığımda cızırtı devam ederken, minimum yaptığımda sesi biraz daha azalıyor
lütfen yardımcı olun

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,753
Öncelikle merhabalar. Birkaç hafta önce tebilondan bir bilgisayar siğeriş ettim. 7800x3d ve msi mag coreliquid e360 bulunmakta.
herhangi bir oyuna girdiğimde pompanın olduğu konuma doğru bir cızırtı gelmekte
alt tap attığımda gitmekte
oyuna girince tekrar başlamakta kapatınca yine gitmekte.
gönderilen kutularda herhangi bir garanti belgesi de bulamadım
bu ilerde herhangi bir sorun yaşatırmı?
ne yapmalıyım ya da nereyle iletişime geçmeliyim?
kulaklık falan takınca sesten rahatsız olmuyorum ama sonuçta sistemi yeni topladım ve ne olur ne olmaz yapılması gereken bir şey varsa yapmakta fayda var.
ayriyeten mesela cs2 de (monitör 180hz) sınırsız fps yaptığımda cızırtı devam ederken, minimum yaptığımda sesi biraz daha azalıyor
lütfen yardımcı olun
Coil whine dır büyük ihtimalle ekran kartındanda geliyor olabilir dikkatli dinlemekte fayda var

KS

OyunYunusu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
O kadar zor birşey değil fanları sökmeyeceksin sadece pompayı söküp takacaksın
yaptım birşey değişmedi

O kadar zor birşey değil fanları sökmeyeceksin sadece pompayı söküp takacaksın
Coil whine dır büyük ihtimalle ekran kartındanda geliyor olabilir dikkatli dinlemekte fayda var
şuan dikkatlice dinledim ama çözemedim ekran kartımdan da geliyor olabilir (msi 4070 super gaming x slim)

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
616
yaptım birşey değişmedi

şuan dikkatlice dinledim ama çözemedim ekran kartımdan da geliyor olabilir (msi 4070 super gaming x slim)
1-Ekran kartından geliyor dostum. İlk başta o kısımdan geliyo gibi hissedersiniz. Genellikle çok fps aldıgınızda pc çok güç çektiğinde olur. alt tab attıgında güç çekmediği içinde saniyesinde kesilir. Kasanında üst kısım çıkış yeri oldugu için orası gibi hissettiriyor. Bazı oyunlarda çözünürlüğü oldugundan fazla yaparsanda öyle olur. Makul bi seviyede fpsi sınırlamak sorunu azaltacaktır.

2-Bazen kasanın plastiklerinden gelebiliyor onun için bazı birleşim noktalarına elinizle bastırınca ses gidiyorsa muhtemelen fanlar döndüğünde plastikler birbirine değiyor oda araba camlarında oldugu gibi aynı coilwhine benzeri bir ses yapabiliyor.

Vadbavv

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
181
yaptım birşey değişmedi

Cw sesi ona yapacak birşey yok. Performansı etkilemez. Genelde firmalarda kusur olarak görüp ilgilenmez alışmakta fayda var.

KS

OyunYunusu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Anladım. Camı açınca daha iyi duydum. Ses, yüksek ihtimalle bobinglerden gelmekte. performansımı veya ilerleyen zamanlarda bir sorun yaratmayacak ise bir sorun yok 😊. Teşekkürler hepinize

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri