Fırsat Sapphire 9070Xt Nitro 32999 TL

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
51

Nitro serisi için iyi fiyat
artık bekleyin düşer gibi muhabbetler biraz riskli sanırsam
bu fiyata kabul edilebilir bir fiyat diyebiliriz nitro serisi için

Ekli dosyayı görüntüle 43126
Bence çok iyi fiyat, doların baskılandığı ve ekonomik dengesizliğin hat safhada olduğu ortamda ihtiyacı olan kesinlikle kaçırmasın.
Ayrıca yeni gelen güncelleme ile performans seviyeleri daha da artmış olarak görünüyor. Nvidia tarafında yeterli düşüşler görülmediği yerde tepe seviye olarak bu kart alınır.

zorro2083

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Gayet uygun fiyat kesinlikle katılıyorum. Pure serisinden kullanıyorum ve müthiş bir kart, spesifik olarak Nvidia isteyenler dışında (yayın, render, AI vb.) 5070 Ti seviyesinde kart. En düşük 5070 Ti şu anda 41k ve aradaki farka değecek (yukarıda söylediklerim dışında) hiçbir şey görmüyorum.

KS

diplomasızhoca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Ayın Üyesi
Tepki
28

zorro2083

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Orada da 9070 tercih edilebilir belki bilmiyorum aralarında ne kadar performans farkı var ancak iki kartın da hakkı o fiyatlar değil kesinlikle daha aşağı olmalıydı.

KS

diplomasızhoca

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Ayın Üyesi
Tepki
28
Orada da 9070 tercih edilebilir belki bilmiyorum aralarında ne kadar performans farkı var ancak iki kartın da hakkı o fiyatlar değil kesinlikle daha aşağı olmalıydı.
Hocam şunu anlayalım artık
Daha aşağı olmalıydı daha aşağı olmalıydı
Çıktığı günden bugüne hep daha aşağı olmalıydı
Biraz bekleyin düşer
Almayın zaten düşürecekler

Düştümü peki
Düşmedi

Peki şu an bu fiyatlar
Su anki piyasaya göre kabul edilebilir mi edilebilir

Ben daha da aşağıya düşmesini bekleyeceğim o riski alıyorum diyen bekleyebilir ama
Bir ömür de bu fiyatlar etmez mantığı da mantıklı değil

Bir ara Sapphire pulse modeli 36.5k ya kadar yükseldi
O ara ne dedik
5070ti yine daha pahalı olmasına rağmen 9070x fiyat avantajını kaybetti
Ama bugün 33k dan pulse değil nitro serisini buluyorsun
O günlerden bu günlere döviz de yükseldi
Bir zahmet artık bazen de piyasaya göre hareket edelim

zorro2083

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Zaten başka şansımız var mı? Yok. Ben pure modelini 36kya aldım. Yoktu çünkü daha düşüğü. Piyasaya göre hareket ediyoruz lakin piyasa yüksek ben bunu söylüyorum. Sadece 9070 serisi için değil, 5090 serisine bakın. En pahalı ve en ucuz kart arasında neredeyse 1000 dolar fark var Türkiye piyasasında. Newegg fiyatlarına bakın bir de. 500 600 dolar civarında. Tamam vergisi var şusu var busu var da, satıcıların hiç mi suçu yok? Siz de bunu kabul edin artık.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri