Msi Mag Coreliquid L240 Alınırmı

ibrahimm1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
12400F işlemcim var bu işlemci için sıvı soğutma fazla biliyorum ama ilerde belki yükseltme yapabilirim diye hazır almışken tam olsun dedim acaba bu sıvı soğutma nasıldır 12400F kaç derecede olur boşta ve ağır yükte herhangi kronik bir problemi varmıdır ayrıca sadece vatan bilgisayardan fiziksel alım yapabileceğim için lütfen yorumlarınızı buna göre yapınız

Kasa: Fazeon F7
Ürün Linki: https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-coreliquid-i240-240mm-argb-sivi-sogutma-sistemi.html

gorrkem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
12400F işlemcim var bu işlemci için sıvı soğutma fazla biliyorum ama ilerde belki yükseltme yapabilirim diye hazır almışken tam olsun dedim acaba bu sıvı soğutma nasıldır 12400F kaç derecede olur boşta ve ağır yükte herhangi kronik bir problemi varmıdır ayrıca sadece vatan bilgisayardan fiziksel alım yapabileceğim için lütfen yorumlarınızı buna göre yapınız

Kasa: Fazeon F7
Ürün Linki: https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-coreliquid-i240-240mm-argb-sivi-sogutma-sistemi.html
Gayet yeterli olacaktır. Bu çok sıcak çalışan bir işlemci değil. İnsanlar buna yönelik şikayet ediyorlar ama zaten W değeri düşük olduğu için ısınması çok zor. İnsanlar bunu kronik sorun olarak söyleyebiliyor ama genelde bu işlemci değil soğutucu kaynaklı oluyor. Sıvı soğutma da gayet iyi bir sıvı soğutma ama ileride çok güçlü bi işlemciye geçerim falan diyorsan 3 fanlı alabilirsin. Ama bunun fiyatı falan da gayet uygunmuş

rebif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
49
mantıksız masraflara girmeye gerek yok diye düşünüyorum

alın 120 mm kule tipi fan takın
ilerde yükseltme ihtimali

ne yükselteceksin
sadece işlemci mi
işlemci ekran kartı mı

bu nesilde açıkcası çok çok uygun fiyata 14600k denkgetirmedikten sonra
başka bir işlemciye çok ta gerek var mı bilmiyorum

belki ekran kartı da değiştirme ihtiyacı duyarsanız

arkadaş işlemci xxx tl
ekran kartı xyzt tl

perakende alırsam pahalıya gelir böyle yapacağıma sistemi satayım üstüne ekran kartı ve işlemci parasını koyayım
kampanyalı hazır sistem alayım diyeceksin
ve belki o hazır sistemin içinde 360 mm sıvı soğutucu olacak

bana kalırsa gereksiz
elbette bahsettiğim kule tipine göre daha iyi sıcaklık derecelerini görürsün o sıvı soğutucu ile
ama gerekliliği şart olması durumu tartışılır

ben olsam şu an için gereksiz gördüğümden dolayı almam
ayrıca neden illaki fiziksel mağaza onu da anlamış değilim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri