MSI MPG Gungnir 110M model kasayı kullanmaktayım . kasamın önünde bulunan 3 adet rgb fanın renklerini değiştiremiyorum. kasanın üstünde bulunan led tuşuda işlevsiz şuan basınca bir şey değişmiyor. Biraz araştırdım ve kasanın yorumlarına baktım. bir kaç arkadaş bunula ilgili eksikliği yorum olarak belirtmişler . yorumları aşşağya ekleyeceğim. sorum şu bu eksikliği ben ne yaparsam giderebilirim yani o rgb fanların renklerini değiştirebilirim? bunun bir çözümü var mıdır ?
yorum: Kasayı beğendim. Hava akışı güzel. Arkada siyah egzoz fanı, önde üç tane renkli ışık saçan kasaya hava basan fan bulunuyor. Kasanın önü ortadan ikiye ayrılmış yarısı mesh yani delikli yapıda diğer yarısıysa plastik ve kapalı. Kasa önünde 3.2 tipi usb girişleri mevcut. Kasada Rgb kontrolcüsü malesef yok. Bu yüzden kasa önünde bulunan Led değiştirme tuşu hiçbir işe yaramıyor. Tek olumsuz yanı bu. Keşke onu da kasaya koysalarmış.
yorum: Kasayı beğendim. Hava akışı güzel. Arkada siyah egzoz fanı, önde üç tane renkli ışık saçan kasaya hava basan fan bulunuyor. Kasanın önü ortadan ikiye ayrılmış yarısı mesh yani delikli yapıda diğer yarısıysa plastik ve kapalı. Kasa önünde 3.2 tipi usb girişleri mevcut. Kasada Rgb kontrolcüsü malesef yok. Bu yüzden kasa önünde bulunan Led değiştirme tuşu hiçbir işe yaramıyor. Tek olumsuz yanı bu. Keşke onu da kasaya koysalarmış.