MSI MPG Gungnir 110M Kasa Fan RGB leri

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
MSI MPG Gungnir 110M model kasayı kullanmaktayım . kasamın önünde bulunan 3 adet rgb fanın renklerini değiştiremiyorum. kasanın üstünde bulunan led tuşuda işlevsiz şuan basınca bir şey değişmiyor. Biraz araştırdım ve kasanın yorumlarına baktım. bir kaç arkadaş bunula ilgili eksikliği yorum olarak belirtmişler . yorumları aşşağya ekleyeceğim. sorum şu bu eksikliği ben ne yaparsam giderebilirim yani o rgb fanların renklerini değiştirebilirim? bunun bir çözümü var mıdır ? 

yorum: Kasayı beğendim. Hava akışı güzel. Arkada siyah egzoz fanı, önde üç tane renkli ışık saçan kasaya hava basan fan bulunuyor. Kasanın önü ortadan ikiye ayrılmış yarısı mesh yani delikli yapıda diğer yarısıysa plastik ve kapalı. Kasa önünde 3.2 tipi usb girişleri mevcut. Kasada Rgb kontrolcüsü malesef yok. Bu yüzden kasa önünde bulunan Led değiştirme tuşu hiçbir işe yaramıyor. Tek olumsuz yanı bu. Keşke onu da kasaya koysalarmış.

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Eğer anakartiniz MSI ise mystic light yazılımı üzerinden değiştirebilirsiniz veya bu yazılımla uyumlu bir yazılıma sahip başka bir anakartiniz varsa onunla da olabilir hatta siz anakartinizi belirtin ben size yardımcı olmaya çalışayım.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Cvp: MSI MPG Gungnir 110M Kasa Fan RGB leri

Anakartım MSI b560m pro . MSI center üzerinden mistic light açarak denedim ama orda gözükmüyor fanlar. Ekran kartı,monitör gözüküyor. Ana kartımda gözüküyor ama onda zaten RGB yok.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Size önceki konunuzda yazmıştım zaten tekrar konu neden açtınız ki? Bağlantılarınızda bir problem var büyük ihtimalle.

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
RE: Cvp: MSI MPG Gungnir 110M Kasa Fan RGB leri

Semih48' Alıntı:
Anakartım MSI b560m pro . MSI center üzerinden mistic light açarak denedim ama orda gözükmüyor fanlar. Ekran kartı,monitör gözüküyor. Ana kartımda gözüküyor ama onda zaten RGB yok.

Anakartınız oldukça yaşlı anladığım kadarıyla ve sanırım Mystic light desteği de yok isterseniz mystic light destekleyen bir anakart önerebilirim.

KS

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78

Hocam bağlantıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum . Sistem hazır sistem zaten toplu olarak geldi. Kendimde anladığım kadarıyla çok kurcaladım. Aynı kasanın R modelinde arkasında bir tane toplayıcı şeklinde kontrolcü konumlandırmışlar. Bu benim kullandığım M modelinde yok. Bunun çözümünü arıyorum.

Eymen' Alıntı:
Semih48' Alıntı:

Anakartınız oldukça yaşlı anladığım kadarıyla ve sanırım Mystic light desteği de yok isterseniz mystic light destekleyen bir anakart önerebilirim.

Hocam sistemim yeni daha . Anakartım da çok eski bir anakart değil. Üzerinde pompa fanı dışında çoğu girişi mevcut . Benim sorunum anakart ile alakalı değil bence.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri