MSI MPG Velox 100R hava akışı nasıldır?

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Merhaba arkadaşlar.

MSI MPG Velox 100R kasa kullanan varmı önündeki sağlı sollu mesh boşluklardan yeterince hava giriyormu acaba aklıma takıldı da. Ayrıca bildiğiniz sorun varsa yazıp ve son ricam olarak yan kapağı açıp fan kontrolcüsünün fotoğrafını atarmisiniz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu tür kasalarda ne kadar iyi olurlarsa olsunlar önü mesh bir kasaya göre ciddi oranda bir hava sirkülasyonu farkı olur. Bir kullanıcı yorumu almanıza gerek yok. Aynı kasanın önü MESH/AIRFLOW versiyonunu tercih edin derim.

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Kasayı inceledim ve evet malzeme kalitesi güzel ancak Uğur hocamızın dediği gibi MESH/AIRFLOW kasaları tercih etmeniz, hava sirkülasyonu açısından daha güzel olacaktır ki kasanın fiyatına baktım. Bu kasanın fiyatına çok güzel mesh/airflow kasalar alabilirsiniz hemde bilindik markalardan, malzeme kalitesi güzel kasalardan alırsınız.

Mesela linktekiler gibi kasalar sizin için daha iyi olacaktır.

1- Thermaltake Divider 500 TG Air
2- Cooler Master Masterbox MB511
3- Cougar MX440 Mesh RGB
4- Thermaltake Level 20 RS ARGB
5- Lian Li PC-O11AIR
6- COOLERMASTER HAF 500 TG Gaming
7- Phanteks Eclipse P500a Drgb
8- ASUS TUF GAMING GT501
9- MSI MPG VELOX 100P Airflow
10- Lian Li Lancool II Mesh RGB (Bu benim bizzat kullandığım bir kasa. Size tek bir şey diyeceğim. Fiyatından fazla mükemmel bir performansı var. Hava akışı, malzeme kalitesi vs. Her şeyi 10 numara. Kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim. Tek eksiği egzos fanı yok. Kasada bulunan aynı fandan 1 tane daha alıp egzosa takarsanız mükemmel olur.)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri