MSI Optix MAG245R ve LG 24GN650-B Karşılaştırması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

volkan8989

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese Merhaba,

Bu iki monitörü kullananlar deneyimlerini ve bilgisi olanlarda görüşlerini yazabilir mi ?

1-) Bende MSI olanı var 2.yi de alma ihtimalim var aldığımda farklılık yaratır diye yine MSI mı almalıyım LG almak göz ile ilgili sorun yaratı mı ?
2-) Hangi monitör daha başarılı ?

Fiyatları 2500 ün altına düştüğünde almak için düşüneceğim.

https://www.hepsiburada.com/msi-opt...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.87.8

https://www.trendyol.com/lg/24gn650...sync-ips-hdr10-pivot-gaming-monior-p-72661259

BeratG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam,
MSI Optix serisinden monitör inceleme fırsatım olmuştu, kısa süreli deneyimlerim şunlar;

İyi Yönlü;

-Ekran görüntüsü net.
-İnce çerçeve.
-Oyunlarda görüntü akıcılığı.
-Göz yormayan uzun süre kullanım sağlayabilecek parlaklık.
-Gece modu ve okuma modu.
-Renkli ve canlı görüntü.

Kötü yönlü;
-Üzerinde bulunan tuşların kalitesi.
-ekranda çok kolay parmak izi olması.

LG modeli ile teknik olarak kıyasladığımız zaman arada neredeyse hiç fark yok,Şahsi görüşüm LG ve MSI markalarının ikiside günlük kullanım için yeterli gelecektir. Fırsatınız varsa çevrenizde ki teknoloji mağazalarına gidip ikisini canlı olarak görmek, hissetmek karar vermenizi kolaylaştıracaktır.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Mduran' Alıntı:
Bu gün netspeed firmasindan 100 luk paket kullanmaya basladim ancak alabildigim hiz max 25 musteri hizmetleriyle gorustum biseyler yaptik fakat wifi den baglandigim sorunun ne oldugunu bulamadilar bana bi pc bul kablolu baglan o şekilde bakalim dediler sizce kablolu baglanacak pc bulsam sorunu bulabilirler mi? Yada benim sorunumun sebebi hakkinda bilginiz varmi?

volkan8989' Alıntı:
Herkese Merhaba,

Bu iki monitörü kullananlar deneyimlerini ve bilgisi olanlarda görüşlerini yazabilir mi ?

1-) Bende MSI olanı var 2.yi de alma ihtimalim var aldığımda farklılık yaratır diye yine MSI mı almalıyım LG almak göz ile ilgili sorun yaratı mı ?
2-) Hangi monitör daha başarılı ?

Fiyatları 2500 ün altına düştüğünde almak için düşüneceğim.

https://www.hepsiburada.com/msi-opt...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.87.8

https://www.trendyol.com/lg/24gn650...sync-ips-hdr10-pivot-gaming-monior-p-72661259
2 üründe göz sağlığı açısından bir eksi yöne sahip değil.

Monitörleri kıyaslarsak 2 üründe neredeyse birebir aynılar. Sadece LG ürünü daha parlak bir panele sahip. 350 nit parlaklık sunarken maksimumda MSI ürünü 250 nit parlaklık sunuyor. Yani maksimum parlaklıkta LG ürünü daha başarılı. Bunun dışında 2 üründe çok denk ürünler. Kararı eğer deneyimleme şansınız varsa @"BeratG" 'nin söylediği gibi deneyimleyin ve öyle verin. Yok deneyimleme şansım derseniz sanırım ben LG ürünü seçerdim. Tasarımsal olarak daha çok hoşuma gidiyor ve 350 nit parlaklık avantajı bir gün işe yarayacaktır.

KS

volkan8989

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
@"ugur.gozaydin" @"BeratG" bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler. MSI kullanıyorum bunun parlaklığı bile yeterli geliyor, o zaman LG daha çok fark edecektir. Bir magaza da denk gelmiştim ancak fazla inceleyememiştim galiba en iyisi dediğiniz gibi tekrar bakmak. Ayrıca LG DE HDR10 var ama galiba çok fark yaratmıyor çünkü ikinizde bundan bahsetmemişsiniz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: MSI Optix MAG245R ve LG 24GN650-B Karşılaştırması

HDR desteği 1000 nit parlaklık veya buna yakın değerlerden sonrası için mantıklı ve gözle görülebilir farka sahip. HDR400 veya HDR600 gibi sertifikalara takılmayın.

Ürünün zaten kontrol ettiğimde HDR sertifikası yok olarak görünüyor. Sadece HDR listesinde özellik olarak var. Artı olarak sayılmaz.

BeratG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
volkan8989' Alıntı:
@"ugur.gozaydin" @"BeratG" bilgilendirmeleriniz için çok teşekkürler. MSI kullanıyorum bunun parlaklığı bile yeterli geliyor, o zaman LG daha çok fark edecektir. Bir magaza da denk gelmiştim ancak fazla inceleyememiştim galiba en iyisi dediğiniz gibi tekrar bakmak. Ayrıca LG DE HDR10 var ama galiba çok fark yaratmıyor çünkü ikinizde bundan bahsetmemişsiniz.

Önemli değil :) Gerekli cevabı @"ugur.gozaydin" hocam vermiş.
Farklı bir sorunuz var mı ?

KS

volkan8989

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: MSI Optix MAG245R ve LG 24GN650-B Karşılaştırması

ugur.gozaydin' Alıntı:
HDR desteği 1000 nit parlaklık veya buna yakın değerlerden sonrası için mantıklı ve gözle görülebilir farka sahip. HDR400 veya HDR600 gibi sertifikalara takılmayın.

Ürünün zaten kontrol ettiğimde HDR sertifikası yok olarak görünüyor. Sadece HDR listesinde özellik olarak var. Artı olarak sayılmaz.

anladım hocam çok teşekkürler

BeratG' Alıntı:
volkan8989' Alıntı:

yok hocam tekrar teşekkürler, bundan sonrası ayrıntılı şekilde gözle incelemeye kalıyor :)

BeratG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: Cvp: MSI Optix MAG245R ve LG 24GN650-B Karşılaştırması

volkan8989' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

anladım hocam çok teşekkürler

BeratG' Alıntı:
yok hocam tekrar teşekkürler, bundan sonrası ayrıntılı şekilde gözle incelemeye kalıyor :)

Rica Ediyor iyi şanslar diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri