MSI Optix MAG275R VS LG 27GL63T-B

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
LG ürünün paneli direkt doğal 8 Bit ama MSI ürünü 6 Bit + 2 Bit FRC ile 8 Bit oluyor. Direkt doğal 8 Bit panel daha başarılı renk geçişleri anlamına ve daha fazla renk gamutuna sahipsin demek oluyor. Yani eğer paneli soruyorsanız LG ürün panel anlamında daha başarılı.

KS

thanos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
LG ürünün paneli direkt doğal 8 Bit ama MSI ürünü 6 Bit + 2 Bit FRC ile 8 Bit oluyor. Direkt doğal 8 Bit panel daha başarılı renk geçişleri anlamına ve daha fazla renk gamutuna sahipsin demek oluyor. Yani eğer paneli soruyorsanız LG ürün panel anlamında daha başarılı.

uğur abi yalnız msi monitör 10  bit haberin olsun

KS

thanos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
10 Bit değil 8 Bit panele sahip. Orada yanlış yazılmış. https://www.msi.com/Monitor/Optix-MAG275R/Specification bakın burada yazıyor 16.7 Milyon renk diye. Bu 8 Bit panel özelliğidir. 10 Bit panellerde 1 Milyar renk oluyor.

teşekkürler uğur abi ben film dizi izlemek ve oyun oynamak için alacağım bu 2 monitörden hangisi daha uygun buna ve hangisi alınır ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İkisi de buna uygunlar ama doğal 8 Bit daha iyi renk geçişleri anlamına geliyor buda LG ürünü öne çıkartıyor burada. Eğer bütçeniz el veriyorsa 10 Bit ürün bakın. Olabilecek en iyi renk geçişleri ve derinliğine sahip olursunuz bu sayede.

KS

thanos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
İkisi de buna uygunlar ama doğal 8 Bit daha iyi renk geçişleri anlamına geliyor buda LG ürünü öne çıkartıyor burada. Eğer bütçeniz el veriyorsa 10 Bit ürün bakın. Olabilecek en iyi renk geçişleri ve derinliğine sahip olursunuz bu sayede.

abi bütçemi çok aşıyor o son olarak lg sanırım au optronics panel kullanıyor herkez bu paneli övüyor araştırdığım kadarıyla lgnin görüntü kalitesi msi görüntü kalitesiden daha iyi okudum doğrumu uğur abi ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

thanos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Panel olarak doğal 8 Bit kullandığı için 6+2 Bit ürünlerden ki MSI ürünü dahil daha iyi görsel deneyim sunar doğrudur.

uğur abi çok teşekkür ederim son olarak bir şey soracağım şimdi benim acer 24 inç monitör var bu monitörün ekran kalitesi çok kötü bunun kötü olma sebebi panel dandik olmasından dolayımı çözünürlük mü bir bakar mısın abi rica etsem  1000 tl almıştım 2020 de en ucuz 144 hz diye
Monitörüm:https://www.epey.com/monitor/acer-kg241pbmidpx.html

KS

thanos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Paneli TN bunun renk yani görsel olarak en kötü panel türüdür.

teşekkürler abi bu lg alma sebebim daha iyi bir ekran kalitesi cidden bu monitörle oynanmıyor mesela youtube 1080 izlerken bile pixel oyunda ultra alsam bile görüntü çok kötü  bu  lg alınca görüntü kalitesi daha iyi olur düşünüyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu TN panel ürüne göre evet çok daha iyi bir deneyiminiz olacak.

Hayırlı olsun diyorum.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri