Msı Rtx 2070 Gaming Rtx modu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serdark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İyi günler msı rtx 2070 gaming z modeli ekran kartına sahibim. Windows güncellemeleri ve ekran kartı güncellemelerini yapmama rağmen Battlefield V oyununun settings kısmında DXR kısmı yok. Çünkü windows update kısmında güncelle dediğimde october 1809 sürümünü bulmuyor bende şuan 1803 kurulu nasıl düzebilirim acaba?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows herkes için dağıttı güncellemeyi ama karışık şekilde herkesin makinesine zamanla geliyor henüz güncelleme banada gelmedi yakında tüm kullanıcılara dağıtılır. 1 hafta kadar daha bekle eğer güncelleme halen daha gelmez ise Windows ISO paylaştı indirip direkt format atarsınız.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Aynen hocam durum böyle.Ben ilk güncellemede direk problemsiz olacağını düşünmüyorum genelde ilk güncellemelerde problemleri oluyor

KS

Serdark

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sorunu çözdüm windows update ocak 1809 güncellemesini düzgün kuramamış. Microsoft sitesinden elle güncelleme yaptım sorun düzeldi.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bazen Microsoft bu tarz Windows Update sorunları ile gündeme geliyor. Çoğu kullanıcı 1809 ile ilgili o kadar çok sorun yaşadı ki memeleket meslesi oldu resmen. :D Sorun çözüldüğüne sevindim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri