msi rtx 3060 gaming x trio satmak istiyorum bir kaç sorum var.

HelloMillet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
elimdeki sistem.
msi x570 meg ace anakart
amd r9 5900x işlemci 
970 evo plus 500 m2 ssd
crucial 500 gb sata ssd
1 tb wd hdd
2x32 gskill trident z neo 3200 lük ram
thermaltake view51 kasa
msi rtx 3060 gaming x trio
thermaltake toughpower gf1 850w gold full moduler power
cooler master ml360r sıvı soğutma

sistemimi eylülde topladım ekran kartının fatura tarihi 2 eylül.
ekran kartımı bütçe açısından 3060 da tutmam gerekti şuanda yükseltmek istiyorum sistemin altında kaldığını düşünüyorum.
yine tercihimi msi 3 fanlı modellerden yana kullanmak istiyorum sizin öneriniz nedir.
ve ne kadar fiyata satabilirim.
ekran kartını daha yüksek bir model alabilirdim o zaman da ama diğer parçalarıda kaliteli üst seviye olmasını istedim açıkçası giriş seviye parça almak istemedim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: msi rtx 3060 gaming x trio satmak istiyorum bir kaç sorum var.

Eğer kart LHR olmayan modelse 16-18K arasına piyasası. Eğer LHR versiyonsa 10-12K arasında satılıyor sahibinden sayfasında. Sizde kartınızın versiyonuna göre bu arada bir fiyat biçebilirsiniz.

Yeni alacağınız kartın modeli olarak bir şey diyemiyorum zira 5900X işlemcisine 3090 kombini yapabilirsiniz ama 850W PSU ürünü olduğu için 3080 Ti üzerine çıkmayın derim. 3080 Ti kartı içinde 850W yeter ama yaptığınız işe göre full CPU + GPU yükünde PSU %80-85 civarı yüke gireceği için yüke bağlı ısınabilir ve buna bağlı fan sesi yapacaktır bilginiz olsun. NOT : OC harici konuşuyorum OC işi için 850W yeterli gelmeyecektir.

KS

HelloMillet

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
kartın en net şekilde lhr olup olmadığını nasıl anlayabilirim.Kartın lhr olup olmaması performansı etkiliyor mu hiç bunu düşünmemiştim.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
HelloMillet' Alıntı:
kartın en net şekilde lhr olup olmadığını nasıl anlayabilirim.Kartın lhr olup olmaması performansı etkiliyor mu hiç bunu düşünmemiştim.

Kartın kutusu üzerinde veya kitapçığında LHR ibaresi yer alıyordur mevcutsa. Ayrıca satın aldığınız yer neresiyse ilgili ürün sayfasından da bakabilirsiniz.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Kartın kutusundaki id bölümünde ya da sn bölümünde  v2 yazıyor mu ? Eylül çıkışlı ise muhtemelen yüzde 99 lhr dir kartınız. Uğurun paylaştığı 6900xt o sisteme çok yakışır ki üst seviye bir modeldi. İncelemenizde fayda var.

Eğer v2 yazıyorsa LHR dir kartınız, kartın kutusu üzerinde de lhr ibaresi bulunacaktır mutlaka.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

LHR konusunu özellikle belirtim ki kartın mining performansını etkiliyor LHR yazıyorsa kartta. LHR kartlarda mining performansı düşük olduğunda daha uyguna satılıyor ama mining yapılan LHR olmayan kartlar daha pahalıya satılıyorlar. Burada mining performansı farkı var genel oyun veya başka bir şeyde sorun yok.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Sizin için güzel haber ,lhr kartlardan  daha yüksek fiyata satabilirsiniz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Aynen çok şanslısınız LHR değilse daha pahalıdan satılıyorlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri