MSİ RTX 3060Tİ Gaming Z Trio LHR 3 Fanlı Model 2. el

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Brentlaw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MSİ RTX 3060Tİ Gaming Z Trio LHR 3 fanlı model ekran kartım var 2 aylık tr garantili satmayı düşünüyorum ne kadar eder sadece oyun için kullanıldı mining yapılmadı fark eder mi?

Birde Pc yi takım halinde de satma durumum var kasa+monitör ne kadar eder?

Sistem Özellikleri:
MSI MPG X570 GAMING PLUS 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI PCIe 4.0 ATX Anakart 
GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 DDR4 Dual Kit Ram 
Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu 
SanDisk 500GB Ultra NVMe M.2 SSD (2400MB Okuma / 1750MB Yazma) 
Cooler Master MasterBox TD500 750W 80+ Bronze Mesh ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa 
AMD RYZEN 5 5600X 3.7GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci 
MSI Geforce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO LHR 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
MSI 27" OPTIX G27C7 Gaming Monitör, Curved, VA, FHD, 165HZ, 1MS, Freesync Premium

Yardımcı olursanız sevinirim. benim aklımda ki fiyatlar
Ekran kartı için:16000TL
kasa+monitör:27000TL 
Düşünüyorum düşünce ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Daha 1 hafta önce bir akrabam 3060 Ti LHR üst seviye bir model kart sattı 12K 'dan ama dolar 1.50 TL kadar fark etti bu arada. 14-16K arası satılabilir.

Sisteminize genel bir fiyat biçemem. Piyasada ürünlerin sıfır piyasasına bakın ekran kartı hariç ve ona göre garanti durumlarını ve kullanım zamanlarını kafanızda tartıp bir fiyat biçin. Ekran kartı hariciden daha yüksek bir bedelden gider o yüzden o hariç dedim.

KS

Brentlaw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Daha 1 hafta önce bir akrabam 3060 Ti LHR üst seviye bir model kart sattı 12K 'dan ama dolar 1.50 TL kadar fark etti bu arada. 14-16K arası satılabilir.

Sisteminize genel bir fiyat biçemem. Piyasada ürünlerin sıfır piyasasına bakın ekran kartı hariç ve ona göre garanti durumlarını ve kullanım zamanlarını kafanızda tartıp bir fiyat biçin. Ekran kartı hariciden daha yüksek bir bedelden gider o yüzden o hariç dedim.

Anladım teşekkür ederim, yani şöyle yazayım ben oyun ve yayın için aldım pcyi ama 2ay kadar anca sadece oyun için kullandım şuan kullanmıyorum. 2-3 sefer kartın fanları çalışmıştır  :)
Ürünlerin hepsinde TR garantisi mevcut peki kasa+ monitör=27000TL çok mu fiyat olarak.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kasa ve Monitör, ekran kartı hariç şuan ki piyasada sıfır olarak alınırsa aynı ürünler 13K civarı bir fiyata toparlanabiliyor. Garantisi duruyor ve az kullanılmış oldukları için 10-11K fiyatlara bunları satabilirsiniz diye düşünüyorum. Ekran kartı için zaten tahmini bir fiyat vermiştim size minimumda 14K civarına satılabilir gibi duruyor şuan ki 2. el piyasasına baktığımda.

Toplama sizin donanımlara eş değer sıfır sistemler zaten 20-24K arasından satılıyor 3060 Ti kartına sahip ürünlerden bahsediyorum. 2500-3000 TL monitörünüzün fiyatı sıfır olarak. 27K bence çok ama siz yazın pazarlık payı ile inersiniz zaten.

KS

Brentlaw

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Kasa ve Monitör, ekran kartı hariç şuan ki piyasada sıfır olarak alınırsa aynı ürünler 13K civarı bir fiyata toparlanabiliyor. Garantisi duruyor ve az kullanılmış oldukları için 10-11K fiyatlara bunları satabilirsiniz diye düşünüyorum. Ekran kartı için zaten tahmini bir fiyat vermiştim size minimumda 14K civarına satılabilir gibi duruyor şuan ki 2. el piyasasına baktığımda.

Toplama sizin donanımlara eş değer sıfır sistemler zaten 20-24K arasından satılıyor 3060 Ti kartına sahip ürünlerden bahsediyorum. 2500-3000 TL monitörünüzün fiyatı sıfır olarak. 27K bence çok ama siz yazın pazarlık payı ile inersiniz zaten.

Saol teşekkür ederim, yarıdmcı olduğun için ozaman dediğin gibi yazıp pazarlık payı ile satış yaparım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri