Msi Rtx 3080 ventus 3x plus Isınma istatistikleri

TayfunBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Merhaba,

Kart elime bugün geçti sıcaklığı diğerlerine göre nasıl kartı yakabilecek düzeyde fazla artar mı yoksa 75 derecede sabit mi kalır istatistikleri bulamadım bana yardım edebilirmisiniz genel ısınma değerleri hakkında

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Diğer kartların sıcaklığını bilmiyorum ama Ventus normale göre biraz ısınıyor galiba ve bu değerler iyi. Oyundan oyuna ve zaman geçtikçe sıcaklık değişecektir. Düzenli macun yenileme ve bakımla sorun kalmaz.

KS

TayfunBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
genellikle kaç derece arası oluyor mesela bende ventus plus var da

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Merhaba,

Kart elime bugün geçti sıcaklığı diğerlerine göre nasıl kartı yakabilecek düzeyde fazla artar mı yoksa 75 derecede sabit mi kalır istatistikleri bulamadım bana yardım edebilirmisiniz genel ısınma değerleri hakkında
Birkaç derece sıcak çalışıyor hocam sadece öyle aman aman farklar yok.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Screenshot_20221011-001756.png

Buyursunlar :)

Kırmızı: gürültü
Mavi: sıcaklık
içim rahatladı çok sağolun peki istatistiksel olarak herhangi bir grafikle gösterebilirmisiniz

Son düzenleme:

venceremos01

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Fan devirleri önemli Asus tuf serin calismak için fazla devirli çalışıyor MSI ise daha sessiz çalışmak için fan devrini kısık tutuyor. Furmarkta 2k 8x msa da 5dk test edip sonuç atabilirmisiniz. Benim kartla karşılaştırmak isterim.

KS

TayfunBey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Fan devirleri önemli Asus tuf serin calismak için fazla devirli çalışıyor MSI ise daha sessiz çalışmak için fan devrini kısık tutuyor. Furmarkta 2k 8x msa da 5dk test edip sonuç atabilirmisiniz. Benim kartla karşılaştırmak isterim.
bilgisayar daha tam değil hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri