MSI RX580 GAMİNG X 8G OC Yapılışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Suphi Kart

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba iyi geceler hocalar. Başlıkta da belirttiğim gibi msi rx 580 gaming x 8g ekran kartına en ideal ve gözle görülür bir performans artışı sağlayacak OC ayarlarını paylaşabilir misiniz? Lütfen tecrübeli kişiler cevap versin OC çok riskli bir durum olduğundan boş cevaplar vermeyiniz. Sizden ricam bilgili ve birebir olarak test etmiş yada OC ta tecrübeli hocalarımdan cevaplar bekliyorum.

KS

Suphi Kart

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öyle mining falan değil hocam gözle görülür bir fps artışı yaşayayım yeter. Bazı overclock videolarını izledim 1502 mhz ye çıkartmış çekirdek saat hızını. Power limit +50 de. Başarılıda olmuş. Msi afterburner ile yapmış overclock u

KS

Suphi Kart

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ya birkaç overclockçu'nun videosunu izledim baya başarılı olmuşlar. %10-15 gibi bir performans ve fps artışı sağlamışlar.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu ve Bu videolardan yardım alabilirsin. Ama ben olsam E.Kartı için hiçbir şekilde O.C. yapmazdım. Kartın zaten güçlü bir kart.

KS

Suphi Kart

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hepinizin yardımları için teşekkür ederim. Birkaç siteden baktın sonucum iyi. gözle görülür bir artış sağlandı. Fakat vatandan mal almayın hocam. Kartı ilk aldığımdan beridir coil whine sıkıntım var.  msı ın servisine gitti servisin gönderdiği raporda herhangi bir anormal duruma rastlanmadı diyor. Psu da kaliteli zaten bir bahane bulamadılar sorun yok diyip gönderdiler. mecbur bu şekilde kullanıyorum. Kulaklık kullanıyorum sırf o kulak tırmalayan bobindeki cızırtı sesini duymamak için.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Suphi Kart' Alıntı:
hepinizin yardımları için teşekkür ederim. Birkaç siteden baktın sonucum iyi. gözle görülür bir artış sağlandı. Fakat vatandan mal almayın hocam. Kartı ilk aldığımdan beridir coil whine sıkıntım var.  msı ın servisine gitti servisin gönderdiği raporda herhangi bir anormal duruma rastlanmadı diyor. Psu da kaliteli zaten bir bahane bulamadılar sorun yok diyip gönderdiler. mecbur bu şekilde kullanıyorum. Kulaklık kullanıyorum sırf o kulak tırmalayan bobindeki cızırtı sesini duymamak için.

Bu aralar çok sıkıntı yaşayan var aslında tamir edip geri yolluyorlardı ancak sizde öyle birşey olmamış

KS

Suphi Kart

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Suphi Kart' Alıntı:

Bu aralar çok sıkıntı yaşayan var aslında tamir edip geri yolluyorlardı ancak sizde öyle birşey olmamış

keşke tamir etselerdi ona da razıyım. Adamlar dalga geçer gibi birşeyi olmadığını yazmış. Servisi aradım ekran kartınızda hiçbir sorun yok dedi. Halbuki vatan bilgisayarın kendisinde bile deneyip gösterdim görevlilere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri