Soru Msi Shadow 5080 Oc.

Orgetmen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Başlıkta olduğu gibi bu modeli kullanan var mı? Bugün geldi paketten çıkarmadım çok küçük bir kart. Acaba soğutma bloğu vs nasıldır ? çünkü küçük oluşu sürekli fanların yüksek devirde dönmesi ve bol bol ses yapması anlamına geliyor diye düşündüm. 80000tl verdim bu arada. Bu fiyata şu model marka daha iyi olur diyeceğiniz bir ürün varsa onu alabilirim.

Ekli dosyalar

• IMG_0206.jpeg
    5.1 MB · Görüntüleme: 3

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
830
Güle güle, iyi günlerde kullanın...
Kullanıp tecrübe etmişliğim yok....
Üç büyük, başa oynayan üreticinin birinin ürünü olduğu açısından da bakmak lazım...

Burada:
Neweeg kullanıcı paylaşımları göz atılabilinir... Olumlu paylaşımlar görüyorum...

Fan çap, devir, yüksek rpm
Bunlarda belirli bir yük, sıcaklık aşamasına kadar fanlar çalışmıyor. Bunu biliyorsunuzdur...
Belirli bir aşamadan sonra fan rpm yüklenme aşamasına geçiyorlar...

MSI GeForce RTX™ 5080 16G SHADOW 3X OC
Ayrıntılar için, kılavuzuna da bir göz atılanabilinir...

KS

Orgetmen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Güle güle, iyi günlerde kullanın...
Kullanıp tecrübe etmişliğim yok....
Üç büyük, başa oynayan üreticinin birinin ürünü olduğu açısından da bakmak lazım...

Burada:
Neweeg kullanıcı paylaşımları göz atılabilinir... Olumlu paylaşımlar görüyorum...

Fan çap, devir, yüksek rpm
Bunlarda belirli bir yük, sıcaklık aşamasına kadar fanlar çalışmıyor. Bunu biliyorsunuzdur...
Belirli bir aşamadan sonra fan rpm yüklenme aşamasına geçiyorlar...

MSI GeForce RTX™ 5080 16G SHADOW 3X OC
Ayrıntılar için, kılavuzuna da bir göz atılanabilinir...
Hocam sağolun lakin açmadım iade açtım yarın gelip alacaklar bende onlar gelenden araştırayım dedim.

Palit Nvidia Geforce RTX5080 Gamingpro 16GB 256BIT Gddr7 Ekran Kartı NE75080019T2-GB2031A

INNO3D Nvidia Geforce RTX5080 X3 16GB 256BIT Gddr7 Ekran Kartı N50803-16D7-176068N

Bunlar nasıdır acaba?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri