Yardım Msi Sıvı Soğutucu Rengi Değişmiyor

mustafakilikk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben yeni çıkan 100stok bulunan kasayı satın aldım.
• İşlemci: Intel i5-14400F• Ekran kartı: Gainward RTX 5070 Python III 12GB• Anakart: Colorful Battle-AX B760M-K V20• RAM: (2x16) 32GB Apacer Panther DDR5 6000MHz CL38• Depolama: Kioxia Exceria Plus G3 1TB Gen4 M2 SSD• Soğutucu: MSI MAG CoreLiquid A13 240mm sıvı soğutma• Kasa: Bitfenix CETO Premium White• PSU: Bitfenix 750W 80+ Bronz

Soğutucunun rengini istediğim gibi değiştirmek için MSI Center indirdim fakat Mystic Light uygulamada yok ne yapsam gelmiyor. Ben bu soğutucunun rengini istediğim şekilde nasıl değiştirebilirim?

KS

mustafakilikk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ayrıca windows sürümüm orijinal olmasına rağmen windows updates kısmında Windows sürümünüzün hizmet süresinin sonuna geldi. diyor ilgisi olabilir mi bilmiyorum

ahmetv2

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
142
Hocam selamlar, windows 10 mu kullanıyorsunuz? Windows 11 sizin için gerekli. Güncel ve güçlü bir sisteminiz var windows 11 kullanmalısınız.

MSI Center üzerinden ışıkların rengini değiştirebileceğinizi sanmıyorum hocam. Anakartınız da msi olması lazım. Kasanın yapısını veya bağlantılarını tam bilmiyorum ama reset tuşu gibi bir tuşla eşleştirilmiş olabilir. O tuşa bastığınızda renkler değişiyor olabilir. Eğer o tuş ya da kontrolcü gibi bir durumla değişmiyorsa nasıl değişeceğini bulmak için anakart üzerindeki bağlantılara bakmak gerekir. Hangi sokete takıldığına bakmanız gerekiyor.

KS

mustafakilikk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam selamlar, windows 10 mu kullanıyorsunuz? Windows 11 sizin için gerekli. Güncel ve güçlü bir sisteminiz var windows 11 kullanmalısınız.

MSI Center üzerinden ışıkların rengini değiştirebileceğinizi sanmıyorum hocam. Anakartınız da msi olması lazım. Kasanın yapısını veya bağlantılarını tam bilmiyorum ama reset tuşu gibi bir tuşla eşleştirilmiş olabilir. O tuşa bastığınızda renkler değişiyor olabilir. Eğer o tuş ya da kontrolcü gibi bir durumla değişmiyorsa nasıl değişeceğini bulmak için anakart üzerindeki bağlantılara bakmak gerekir. Hangi sokete takıldığına bakmanız gerekiyor.
Windows11 kullanıyorum PC hocası tv nin yeni çıkarmış olduğu sistem videosunda oyun testlerini incelerseniz soğutucunun sabit bir renkte olduğunu göreceksiniz yani bu da demek oluyor ki rengi ayarlanabiliyor fakat nasıl olacağını bir türlü çözemedim.

Lante

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Aga bi teknik servisi ara istersen onlar daha iyi yardımcı olur şimdi bilgisayara zarar verme sen uğraşırken sonra garanti kapsamından falan çıkar aman

alperents61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17

MSI Center üzerinden ışıkların rengindeğiştirebileceğinizi sanmıyorum hocam. Anakartınız da msi olması lazım. Kasanın yapısını veya bağlantılarını tam bilmiyorum ama reset tuşu gibi bir tuşla eşleştirilmiş olabilir. O tuşa bastığınızda renkler değişiyor olabilir. Eğer o tuş ya da kontrolcü gibi bir durumla değişmiyorsa nasıl değişeceğini bulmak için anakart üzerindeki bağlantılara bakmak gerekir. Hangi sokete takıldığına bakmanız gerekiyor.
Hocam merhabalar bir sorum olacaktı deep cool nzxt ls520 veya sallıyorum msi mag coreliquid a13 bunlar 1700 Soket ama alacağım sistemdeki anakartlar 1718 Soket bir sorun olurmu acaba?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri