Yardım Msi Vs Monster

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
476
Bütçe 60 000 TL mi ? Msi güzel ekran kartı tpm değeri yüksek 5060 gibi performans gösterir. Monster alınmaz onun yerine Game garaj slayer serisi daha mantıklı olur hiç olmazsa Msi kasası kullanıyor.

Son düzenleme:

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
232
14650hx işlemci
32 gb ram
1 tb ssd
5060 ekran kartı
16'' 180 hz quad hd %100 srgb panel
FİYAT 57 000 TL

ÜÇ TANE SİTE LİNKİ ATACAM
3 Ü DE AYNI ÜRÜN AYNI FİYAT
KARTA TAKSİT AVANTAJLARINDAN DOLAYI PEŞİN FİYATINA TAKSİTLİ ALMAK İSTERSEN
SİTELERDEKİ TAKSİT AVANTAJINI İNCELER ONA GÖRE ALIRSIN

AMAZON

HEPSİBURADA

TRENDYOL

Bu ürünün aynısının 2 tb ssd li versiyonu da
61000 tl

normal şartlarda 1 tb m2 ile 2 tb m2 arasında hadi kendi fiyatı kadar fark var 2500 tl fark var diyelim
bir önceki ürün 57000 tl 2500 tl de vark ekle 59500 yapar
aslında düz hesapta 1500 tl daha fazla ödersin

ama zaten bütçem 60k idi
ilerde yükseltme işi ile uğraşmayayım
diyorsan ki kendi tercihindir
61k ya 2 tb versiynuna da bakabilirsin

yine aynı şekilde 3 aynı fiyat 3 farklı site

AMAZON

HEPSİBURADA

TRENDYOL

Aybek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Bütçe 60 000 TL mi ? Msi güzel ekran kartı tpm değeri yüksek 5060 gibi performans gösterir. Monster alınmaz onun yerine Game garaj slayer serisi daha mantıklı olur hiç olmazsa Msi kasası kullanıyor.
Monsterda da altyapı MSI üstüne idi en başlarda beri yanlış yönlendirmiş olmayim

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
476
Monsterda da altyapı MSI üstüne idi en başlarda beri yanlış yönlendirmiş olmayim
Monster laptoplar da öyle bir durum söz konusu değil tayvan malı cleo diye bir marka kullanılıyor. Monster ilk masa üstü sistemler de çıktığında anakart olarak Asrock kullanıyordu. Msi de tayvanda tasarlanıyor çinde üretiliyor ama şirketin kendisi tarafından yani Micro Star İnternational diye bir şirket.

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
232
işlemcisi çok güçlü ama 4060 lı bir cihaza da bu parayı veresi gelmiyor artık insanın

aynı fiyat aralığında bir ürün

tamam 14900hx biraz daha iyi bir işlemci ama

geri kalan herşeyde kafa atıyor attığım ürün

2 katı ram 2 katı ssd
ekran paneli daha iyi
ekran kartı çok daha iyi

KS

fırta1209

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
MSI CROSSHAIR 16 HX AI D2XWFKG-092TR Intel Core Ultra 7 255HX 32GB 1TB SSD RTX5060 Windows 11 Home Taşınabilir Bilgisayar 16" QHD+ 240Hz - 1 TB/32 GB bu bilgisayarı aldım son olarak. Normalde bu fiyatlara çıkmak istemiyordum ama almışken bir kere almak istediğim için bunu aldım. Gamegarajın ürünlerinin özellik olarak daha iyi olduğunu biliyorum ama ailem bu tarz markalara pek sıcak bakmıyor monster da o yüzden almadım. Bu model genel olarak iyi olduğunu düşünüyorum. Bildiğiniz kronik vs sorunu varsa söyleyebilir misiniz?

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
476
MSI CROSSHAIR 16 HX AI D2XWFKG-092TR Intel Core Ultra 7 255HX 32GB 1TB SSD RTX5060 Windows 11 Home Taşınabilir Bilgisayar 16" QHD+ 240Hz - 1 TB/32 GB bu bilgisayarı aldım son olarak. Normalde bu fiyatlara çıkmak istemiyordum ama almışken bir kere almak istediğim için bunu aldım. Gamegarajın ürünlerinin özellik olarak daha iyi olduğunu biliyorum ama ailem bu tarz markalara pek sıcak bakmıyor monster da o yüzden almadım. Bu model genel olarak iyi olduğunu düşünüyorum. Bildiğiniz kronik vs sorunu varsa söyleyebilir misiniz?
Donanımsal olarak kronik sorunlar yok, yazılımsal olarak ufak tefek şeyler var onlar çözülür. Biraz ısı ve fan sesi olabilir normaldir. Batarya da sorun yaşarsan kendin müdahale etme servise yolla.

KS

fırta1209

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Laptop geldi soğutması ve performansından baya memnun kaldım fakat arada bir videodaki sesi çıkarıyor sizce büyük bir sıkıntı var mıdır geri göndermeli miyim?

KS

fırta1209

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
kurulu geldi sanırım kendi kendine yüklenen bir uygulamadan kaynaklı norton antivirüsü silince düzeldi

narcotic

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
476
kurulu geldi sanırım kendi kendine yüklenen bir uygulamadan kaynaklı norton antivirüsü silince düzeldi
Sen Laptobu kullanırken Windows arkada güncelleme yapıp internet bağlantını zayıflatabilir bu durum müzik video vs multimedyada takılma yapar. Güncelleştirmelerin hepsini kendin yap bitir, virüs proğramını her zaman açık tutmana gerek yok. Aygıt yöneticisinide kontrol et üzerinde ünlem işareti olan sürücüler varsa onları güncellersin. Bu adımlardan sonra aynı takılma olayı olursa düşünmeden servise yolla.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri