Muhabbet Kuşu Yukarı Bakıyor.

medium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Arkadaşımın muabbet kuşu yukarı bakıyor. 2 gündür böyleymiş yarın veterinere götüreceğiz. Kuşa bakamıyorlar bu yüzden sahiplendirmeyi ya da kuşçuya vermeyi düşünüyorlar fakat kuşçu alır mı kuşu? Nefes alırken gagası hafif açık duruyor.

Ekli dosyalar

• ss.jpg
    ss.jpg
    158.6 KB · Görüntüleme: 27

Xcharcer

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
kafasını mı hiç çevirmiyor yoksa genelde yukarıya doğru mu bakıyor ve hayvanın kafesinin üstünü niye kapatmışlar

KS

medium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
kafasını mı hiç çevirmiyor yoksa genelde yukarıya doğru mu bakıyor ve hayvanın kafesinin üstünü niye kapatmışlar
Kafasını oynatıyor ama eğer elini uzatırsan oynatıyor yoksa yukarı bakıyormuş 2 gündür. Işık açıkken üstünü kapatıyolar sanırım yoksa açık duruyomuş, Genelde evde olmuyolar çalışıyorlar kuşlara bakamadıklarından bakabilecek birine vermelerini söyledim. Kuşu ele alamıyorlar baya kafes içinde kaçıyor. Yanında bir kuş dağa var onda sıkıntı yokmuş. (ben ikisini de vermelerini söyledim) O kuşları da bir arkadaşı hediye etmişti. Kuşun rahatsızlığını giderip bir yere vermesi lazım diye düşünüyorum fakat kuşçu alır mı bilmiyorum.

kullanıcı bulunamadı

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hayvana yazık :( depresyona girmiştir belki. Güvercinlerde buna benzer bir hastalık var, veteriner bir şey diyemezse güvercin besleyen birine sorun bir de.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri