Mühendislik için Uygun Pc

Melek Mendi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba; makine mühendisiyim ve catia, solidworks, ansys gibi tasarım ve analiz programları kullanıyorum. Ayrıca bilgisayar oyunları Assassin's creed, gta vb de oynuyorum. Yeni bir bilgisayar alacağım ancak çok yüksek fiyatlar vermek istemiyorum. Toshiba yada hp yerine asus dell lenovo vb markalar biraz daha uygun fiyatta ama kararsız kaldım. En uygun fiyatta olacak şekilde Hangi marka ve özellikler işimi görür yardımınızı rica ediyorum.

KS

Melek Mendi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
3000 - 3500 e kadar olabilir ancak bu butceye cıkmak istemiyorum açıkçası. 3000 altinda en uygun bulabilmeyi umuyorum.

KS

Melek Mendi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dell hic kullanmadım. Iyi midir ? Uzun ömürlü birsey istiyorum

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Dell piyasanın sağlam ve parasını hak eden laptoplarindandir özellikleri uyuyorsa alabilirsin isterseniZ yeni konuda bu laptopa diğer arkadaşlara da danışabilirsiniz

KS

Melek Mendi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Istedigim ozelliklere uyuyor evet. Harddisk ek olarak ssd de olsa daha iyi olurdu tabii. Ama marka konusunda bilgim yok acikcasi.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Marka guvenebileceginiz bı marka butceniz az olduğundan dolayı bunu onerdim ancak biraz daha araştırma yapıp bilgi yazarim

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Ekran kartı biraz düşük görünüyor 8 GB SSD :) daha önce HP dusunuyodum onermediler vatanda sıkıntı var göremiyorum tam özellikleri Dell sorunu su nette gördüğüme göre 2016 yılında ayıplı ürün satışları kötü servis ve müşteri temsilcisi sorunları gözüküyor sen bence yeni konu aç tüm ayrıntıları ile sor

KS

Melek Mendi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Işim dolayisi ile surekli taaiyabilecegim sekilde olmali. Laptop alacagim o yuzden

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Alırken Suna dikkat edin her şeyi tam olsun bişey ekleme yaparsanız garanti dışı kalabilir

Quadro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kaan Akgül' Alıntı:
Alırken Suna dikkat edin her şeyi tam olsun bişey ekleme yaparsanız garanti dışı kalabilir

Birşey eklemek istediğinde kendisi vidaları söküp kapağı açmak yerine garantili servisine götürüp parçayı taktırırsa herhangi bir problem olmaz.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Hocam türk Telekom müşteri hizmetleriyle yerinde gidip konuştum garanti dışı kalır dediler garanti dışı kalır mı kalmazmi

KS

Melek Mendi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Toplama laptop falan cok sonraki asamalar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri