Mükemmel Oyun

UltimateGuide

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
oyunun mantığı nedir ve oyun biçimi nedir biraz oyun hakkında bilgi verir misin?

UltimateGuide

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
103
Valla kanka ne anlatsam sana bilemedim bence indir dene ya bi :D efsane oyun ama
aga ne bileyim oyun içinden bir kaç bişey deseydin bari :D

Yeni oyun keşfettim benim köy internetiyle bile ping baya iyi galiba sunucuları Türkiye de paylaşayım dedim https://www.battleteams2.com/tr-tr/
biraz araştırdım oyunu da pat to win biraz knka ya pay to win oyunlar sarmaz beni silah yükseltme ve parayla alınan silahlar karakterler... eledim bile ):

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Bu tür oyunların geneli p2w o yüzden bi noktadan sonra farkı aşırı hissedeip sileceksin.

KS

dark1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
aga ne bileyim oyun içinden bir kaç bişey deseydin bari :D

biraz araştırdım oyunu da pat to win biraz knka ya pay to win oyunlar sarmaz beni silah yükseltme ve parayla alınan silahlar karakterler... eledim bile ):
Yok be kanka p2w olayı sıfır oynuyorum yani p2w olsa söylerim zaten

KS

dark1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
P2W dediğin şey bir silahı alırsın yada bir skin alırsın bu öyle bir şey olur ki herkesi tekler deler geçer :D Bu oyunda öyle bir şey yok brom yani oynuyorum görüyorum sen silahlarını geliştir diye adamlar sürekli ödüller vs veriyor :D Yani silah skinleri diğer oyunlardaki gibi+ işlev görmüyor onu bil yani :D karakterler desen keza aynı şekilde her şey eşit onu bil yeter bilek konuşuyor sadece oyunda :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri