Mutlu Olamıyorum..

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Arkadaşlar mutlu olamıyorum özeti bu hiç uzatmadan.

Doktora gitmek istemiyorum hep huzursuzum hayattan keyif almıyorum

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246

bundada vardır bir hayır karşına bişi cıkıyosa gönderenn bi sebepten göndermiştir sistemi topladık ekran kartı cayır cayır yanıyo o kartın ısınmasından dolayı pc ile alakalı bir çok şey öğrendim virüslere karşı nasıl savunurum ekran kartı alındığında ne yapılmalı vs onları öğrendim yani kendimden örnek vereyim

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246

doktora gitmek istemiyosunda hocam douştan bir hastalığım var benim ben 1 yılda bir doktora giderim 6 ayda bir gidderim böle düşün senden daha kötüleride var

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
eğlenmek istiyosan gez yani dışarı cık ben cıkmaıyosam sen cık yürüyemeyen insanları düşün

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Detaylı sorunlarınız olabilir eğer özel değilse anlatabilirsiniz. Mutlu olmak için kendinizi zorlamayın daha kötü olursunuz, içinizde çözmeniz gerekiyorsa doktor falan bir fayda etmez. Sadece süreyi uzatırsınız bir şey hissetmediğinizi sanarsınız tekrar gelir sorunlar, keyif almıyorsunuz ama hayatın ufak mutluluklarına alışın bu spor olabilir sizi en ufak tebessüm getiren şeyler olabilir, bir şey etki etmiyorsa bile kafanız dolu olduğu için bu durumda daha çok bozulursunuz, ilgilendiğiniz şeylere yönelin farklı duyguları yaşayın. Bir süre kendinize bakmayı deneyin hep mutlu huzurlu olacağız diye bir şey yok sonuçta.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri