Hoşgeldin turkiyeyeArkadaşlar mutlu olamıyorum özeti bu hiç uzatmadan.
Doktora gitmek istemiyorum hep huzursuzum hayattan keyif almıyorum
Welcome türkiye. elraenn izleyebilirsin az cok gülürsünArkadaşlar mutlu olamıyorum özeti bu hiç uzatmadan.
bundada vardır bir hayır karşına bişi cıkıyosa gönderenn bi sebepten göndermiştir sistemi topladık ekran kartı cayır cayır yanıyo o kartın ısınmasından dolayı pc ile alakalı bir çok şey öğrendim virüslere karşı nasıl savunurum ekran kartı alındığında ne yapılmalı vs onları öğrendim yani kendimden örnek vereyimArkadaşlar mutlu olamıyorum özeti bu hiç uzatmadan.
Yok dostum adam yayın bike açmıyor o da mutlu değilWelcome türkiye. elraenn izleyebilirsin az cok gülürsün
doktora gitmek istemiyosunda hocam douştan bir hastalığım var benim ben 1 yılda bir doktora giderim 6 ayda bir gidderim böle düşün senden daha kötüleride varArkadaşlar mutlu olamıyorum özeti bu hiç uzatmadan.
eski yayınlar hocamYok dostum adam yayın bike açmıyor o da mutlu değil
;C "eski"eski yayınlar hocam
Sizin sorununuz ne ki hocameğlenmek istiyosan gez yani dışarı cık ben cıkmaıyosam sen cık yürüyemeyen insanları düşün
doğuştan gelen kas hastalığı kaslarda güçsüzlük var hocamSizin sorununuz ne ki hocam
Çok geçmiş olsun hocamdoğuştan gelen kas hastalığı kaslarda güçsüzlük var hocam
genetik yani genlerle alakalı
Oyyy hangisi daha iyi silah mı yoksa onu kullanan yakışıklı Türk erkeği mi ?Askerlik bile kesmedi