Güzel insan sadece stüdyo olarak kullanacaksan bende uğraştığım için benimkinin aynısını yazayım sana belki hoşuna gider
En ucuz Asus Rog Strix B560-A Gaming Wi-Fi Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus Rog Strix B560-A Gaming Wi-Fi Intel LGA1200 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
En ucuz Intel Pentium Gold G6405 İki Çekirdek 4.1 GHz Kutulu İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel Pentium Gold G6405 İki Çekirdek 4.1 GHz Kutulu İşlemci özelliklerini incele, 2.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz Kingston HyperX Fury 8 GB 2666 MHz DDR4 CL16 HX426C16FB3/8 Ram fiyatlarını Akakçe ile takip et! Kingston HyperX Fury 8 GB 2666 MHz DDR4 CL16 HX426C16FB3/8 Ram özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
En ucuz Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S500BW PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S500BW PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.124,40 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz Dark Freezer DKCCX127 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer DKCCX127 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 748,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz FSP HYPER 80+ PRO H3-450 450 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HYPER 80+ PRO H3-450 450 W Power Supply özelliklerini incele, 1.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz Dark Diamond Pro DKCHDIAMONDPRO 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Diamond Pro DKCHDIAMONDPRO 4 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.790,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Güzel insan burada sadece anakart para ediyor onun sebebi de bu rog ailesinin anakartları özellikle ses e önem veren kartlardır ve bu kart seni deneyim olarak hiç yalnız bırakmayıp sürekli yukarı taşıyacaktır. Ben oldukça memnunum.
Senin bilgisayarda işlemci o kadar önemli değil tek kullandığın için ben ilk başta bu işlemciyi kullanıyordum sonra windowsu yükleme kararı alınca bu işlemci işimi gördü ama yazılım yapamadığım için işlemcimi değiştirdim. İşlemcinin içindeki grafik kartı seni yalnız bırakmayacaktır. Ekran kartına bu sistem de gerek yoktur. Biraz daha ucuz olsun dersen kasayı psu ile satan kasa ile değiştire biliriz 600 tl kar yaparsın. Diğer yandan kule tipi soğutucu aldım çünkü bana gelen fanın içinden stok fanı çıkmamıştı her ihtimale karşı onu da listeye koydum. ram ve ssd m.2 olması gerektiği gibi üstünü düşünme veya altını düşünmene gerek yok.