düzeldi de. oyunu kaydetmiyor nasıl kaydedicez acabaDriver en son süreme güncellemiştim öyle açılmıştı. Belli driverlar altını kabul etmiyorsu. Güncellemeyi deneyin muhtemelen düzelir
güncel oyun hata kodu filan da vermiyorGüncelleme yapıp deneyin. Hata verirse kodu paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışırım. Hesap açılmış, güncelleme yapışmışsa kaydetmesi lazım.
oyun kendi kendine kaydediyor demi benim bir tuşa basmama gerek yokGüncellemeyi deneyip tekrar bakın. Yeni oyun hata olma ihtimali de bulunuyor. Olma adı son çare yeniden yüklemek. Bir süre beklerseniz Battle.net sypport kısmından ticket atabilirsiniz
yok valla dün baya ilerledim yine kaydetmemiş anlamıyorum. ayarlarda kaydeilmiyor. belgelerimde mw2 klasörü yok acaba o yüzden miEvet otomatik kayıt yapıyor belli yerlerde
tek ben kullanıyorum ekran kartı da güncel bi tıcket atalım bakalımBilgisayar ayarları değişti, optimize edilsin mi diye hata vermiş. Güncelleme yaptıysanız aklıma gelen başka bilgisayarda paylaşarak kullanıyorsanız, oyun bittikten sonra diğeriyle ayarlayıp kullanmanız. Ekran kartı güncel ve sadece hesapta siz kullanıyorsanız, ticket atıp ve yeniden yüklemeniz.