My Summer Car Satsuma Viteste Stop Ediyor

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Merhabalar Yaklaşık 1 Haftadır My Summer Car'da Satsumayı Çalıştırmaya Çalışıyorum Ki Motor Çok Güzel Bir Şekilde Toplayıp Çalıştırabiliyorum Orada Sıkıntı Yok Gerçi Görünürde Hiçbirşeyde Sıkıntı Yok Fakat Satsumayı Çalıştırım Vitese Taktığımda Araba 1-/-2 Bilemedin 3 Sn Daha Çalışıp Stop Ediyor. Vites boştayken Basabildiğim Kadar Basıp Vites Taktığımda Bir Sıkıntı Olmuyor Fakat O Güçle İlerliyor Ama o Güç Bittikten Sonra Elim Halen Gaza Basılı Olmasına Rağmen Gitmiyor Ve Olduğu Yerde Bi 5Sn Kadar Gaz Verip Yine Stop Ediyor Herşey Takılı Bedallardaki Vidalara Kadar Kontrol Ettim Artık Sürmek İstiyorum Şu Aracı Ama Kısmet olmuyor Cevabını Bilen Bir Hocam Varsa Ve Cevaplarsa Sevinirim Şahsen Araçlardan Da Gram Anlamadığım İçin Çözemedim Diyebilirim.
Teşekkürler; Kolay Gelsin.

NOT :=: Yazdıklarım Yeterli Gelmezse Video Atabilirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: My Summer Car Satsuma Viteste Stop Ediyor

Oyunda debriyaj sistemi var onu devre dışı bırakın klavye ile oynuyorsanız. En son 1 sene önce oynadım şuan ne durumda oyun bilmiyorum ama böyleydi en son.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Hocam H Shifter Hapalı Ve Auto Clutch Açık Fakat Konuyu Açtığımdan Bu Yana Deniyorum Ve Az Biraz Gidecek GibiAma Tam olarak Gidemiyor Boğuluyor Gibi Şimdi Birkaç Video İzledim Kargüratör Ayarı Yapmam Mı Gerekiyormuş Ne Onu Yapın Düzele Bilir Diyordu Onu Deneyecem Olmazsa Olmadı Diye Yazarım Hocam

Hocam Clutch'ın Klavyede Tuşu'da Var ona Da Basarak Denemiştim Yine Aynı Şey olmuştu Sadece Ayarlarda Görünce Eklemek İstedim

Hocam Kesinlikle Cargüratör Ayarından Kaynaklıymış Gitmemesinin Sebebi Hava Ve Yakıt Karışımı Denen Bir Mekanik Varmış Oyunda Ve Onu Düzgün Yapabilmek İçin Oyuna Seosmittari (SEOSMITTARI Diye Görünüyor Oyunda) İsminde Bir Adet İbre Var Onu Aldıktan Sonra Akü Bağlantısını Çıkarıp İbreyi Takıyorsunuz Sonrasında Tekrardan Akü Bağlantısını yapıp Gaz Vermeden Araçı Çalıştırıyorsunuz Sonrasında Sıcaklık İbresi Tam Ortaya Gelene Kadar Gaz Verip (Daha İleri Giderse Piston Falan Kırılıyor Motor çatlıyor Benim Başıma Geldi) Ortaya Gelince İbre Bırakıyorsunuz Sonrasında Kargüratördeki Vidayı Tornavida İle Sıkıp Gevşelterek yeşilin İçine ibre Gelecek Şekilde Ayarlayınca Oluyor 14.5-/-15.5 Arası Bişey olması Gerekiyor Diye Fandom'da Gördüm Sorunun Çözümünü De Anlayyım Yapamayan Arkadaşlar Etrafta çok Gördüm Neden Gitmiyor Diyen Ben Buldum 1 Hafta Uğraşarak onlarda Bu Bilgiye kolaylıkla ulaşsın Diye Yazdım Çünkü TR'de Anlatımı Pek Yok Gördüğüm Kadarıyla.
Kolay Gelsin. İyi Çalışmalar.
(Sistem Savaşlarına Gibi Antika Savaşları Da Mı olsa Acaba Eski Pc'Si olanların PC'leri Kapışsa Güzel Olabilir Aslında Benim Antikayla Katılabilirim.)

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Cvp: My Summer Car Satsuma Viteste Stop Ediyor

Ayrıca Hocam Şuan Sürerken Farkettim Oyunda Clutch Yani Debriyaz Adlı Bir Tuş Var klavyeden oynayanlar İçin (Üstte Bahsetmiştim) Eğer Otomatik Debriyaj Kullanmak İstemiyorsanız Yada Auto Debriyaj Kapaliysa O Tuşa Basmadan Vites Atarsanız Açar Kalkmıyor Stop Ediyor (Mantığıken De Öyle olması Gerekiyor.)
Sonradan Farkedip Eklemek İstedim konu Kapanmadan.
Tekrardan Kolay Gelsin.

https://www.youtube.com/watch?v=xmhtTgncWO4
Böyle Bir kaynak Da Buldum internette Yabancı Ama otomatik Çeviri Gayet Güzel olduğu İçin hem De Daha 2020 De Çekilmiş olduğu İçin Atayım Dedim Tekrardan Eklemek İstedim

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
RE: Cvp: My Summer Car Satsuma Viteste Stop Ediyor

necip5270392' Alıntı:
Ayrıca Hocam Şuan Sürerken Farkettim Oyunda Clutch Yani Debriyaz Adlı Bir Tuş Var klavyeden oynayanlar İçin (Üstte Bahsetmiştim) O Tuşa Basmadan Vites Atarsanız Açar Kalkmıyor Stop Ediyor (Mantığıken De Öyle olması Gerekiyor.)
Sonradan Farkedip Eklemek İstedim konu Kapanmadan.
Tekrardan Kolay Gelsin.

https://www.youtube.com/watch?v=xmhtTgncWO4
Böyle Bir kaynak Da Buldum internette Yabancı Ama otomatik Çeviri Gayet Güzel olduğu İçin hem De Daha 2020 De Çekilmiş olduğu İçin Atayım Dedim Tekrardan Eklemek İstedim

Konuyu çözmüş oldunuz bu şekilde o halde. Geçmiş olsun :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri