N11 Rezaleti

Serkan45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Merhaba iyi akşamlar. 21 Ocak 2023 tarihinde Lenovo G27-30 monitör siparişi verdim.

Monitör kutusundan kırık çıktı. Elimde kutu açılış videosu fotoğrafları olmasına rağmen iade değişim talebimi reddettiler. Lenovo servisi sorunun fabrikasyon olabileceğini söyledi çünkü kırık veya çatlak değil kabuk kalkması şeklindeydi.

Ancak Lenovo servisi de kargo sürecinden kaynaklı olduğunu söyledi. Ne yapmam gerekiyor. Zaten kısıtlı imkanlar dahilinde bir PC topladım ve zar zor monitör alabildim. Resmen monitör elimde patladı.

boeasy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
N11 ile görüşün yada kargo firmasına gidip teslim ettikleri ürünün hasarlı olduğunu videosunun olduğunu belirtin. Hasar tespit tutanağı isteyin. Sonrasında N11 para iadesi yapmak durumunda kalacak. Çünkü hasar tespit tutanağı var. Olmazsa THH başvurun video ve fotoğraflar ile birlikte ama geç sonuçlanır bilginize.

KS

Serkan45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Yapicak birşey yok malesef beklemeniz lazim
Tüketici hakem heyetini de eleştirmek gerekiyor aslında 4000 TL olan monitör 6 ay sonunda 6000 TL olsa da 4000 TL olarak iade alıyorsunuz bu mağduriyetleri çözmeliler.

Ahmetzkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
74
Benimki farklı bir platformdan dolayı thh geçen sene 4 ay sürdü.Tabii icra talebi ve dosya kapatma muhtırasıyla 6 ayı buldu.

Son düzenleme:

konuray

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
ben böyle durumlar için amazondan alıyorum ne alacaksam az biraz fazla veriyorum kafam rahat oluyor

Ahmetzkan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
74
Sonuç ne oldu kral
İade hakkımı vermeyen başka platformdan bir satıcı vardı thh başvurdum.4 ay sürdü ardından kazandım,1 ay ödeme süresi vardı ödemedi.Ardından icra başlattım ücreti aldım.Tabii akıllı şahıs dosya ücretlerini yatırmamış.Bir daha gittim dosya kapatma muhtırası için dilekçe verdim o da halloldu.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,074
İade hakkımı vermeyen bir satıcı vardı thh başvurdum.4 ay sürdü ardından kazandım 1 ay ödeme süresi vardı ödemedi.Ardından icra başlattım ücreti aldım.Tabii akıllı şahıs dosya ücretlerini yatırmamış.Bir daha gittim dosya kapatma muhtırası için dilekçe verdim o da halloldu.
Çok komik bu n11 ya 🤣🤣🤣

Maethril_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Geçmiş olsun hocam THH ye başvurmuşsunuz zaten başkada yapacak bir şey yok gibi görünüyor beklemekten başka. Cidden kötü bir durum n11 şikayetleri çoğalmaya başladı. Hayatımda hiç bir zaman alışveriş yapmayacağım 2 yer var sinerji ve n11.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,074
Geçmiş olsun hocam THH ye başvurmuşsunuz zaten başkada yapacak bir şey yok gibi görünüyor beklemekten başka. Cidden kötü bir durum n11 şikayetleri çoğalmaya başladı. Hayatımda hiç bir zaman alışveriş yapmayacağım 2 yer var sinerji ve n11.
Benimde gencer gaming

KS

Serkan45

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Çok teşekkür ederim çok haklısınız kesinlikle bir telefon kılıfı dahi olsa almam oradan.

DestaN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ben n11 den acer marka bir monitör aldım 3-4 günde kullandım sonra begenmedim firma iade aldı. şimdiye kadar bir sürü alışveriş yaptım şükür bi sorun olmadı firma kaynaklı sanırım. Hatta birazdan bi ram alıcam en uygun n11 de ve üstüne bir de kupon var firma yorumlarıda iyi. geçmiş olsun

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Merhaba iyi akşamlar. 21 Ocak 2023 tarihinde Lenovo G27-30 monitör siparişi verdim.

Monitör kutusundan kırık çıktı. Elimde kutu açılış videosu fotoğrafları olmasına rağmen iade değişim talebimi reddettiler. Lenovo servisi sorunun fabrikasyon olabileceğini söyledi çünkü kırık veya çatlak değil kabuk kalkması şeklindeydi.

Ancak Lenovo servisi de kargo sürecinden kaynaklı olduğunu söyledi. Ne yapmam gerekiyor. Zaten kısıtlı imkanlar dahilinde bir PC topladım ve zar zor monitör alabildim. Resmen monitör elimde patladı.
n11 son yıllarda cok kötü uzak durmak gerek

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri