N11 Rezaleti

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
N11 gibi yerler farklı farklı mağazalara aracılık yapıyor. Satıcılarını iyi araştırmanız lazım. Malesef Türkiye gerçekleri. Böyle olmaması gerekli ama yaptırım yok ki. Bunlar da istedikleri gibi at koşturuyor. İnsanları mağdur ediyorlar. N11 den ekran kartı bile aldım, ancak almadan önce satıcısını iyi araştırdım. Hatta farklı yerlerde aynı mağazanın Hepsiburada gibi sitelerde de satışları vardı ve benzeri diğer adreslerdeki yorumlarına dahi bakıp satıcıdan emin olunca sipariş etmiştim. Satıcı iyi olunca hiç sorun yaşatmamışlardı. Malesef ki paramızla rezil olma konusunda çok üstün bir ülkeyiz. Dikkat etmek lazım. Bu tarz durumlar sadece N11 ile olmuyor. Bir çok aracı satış platformunda başımıza gelebiliyor. Yasalar ve yaptırımlar konusunda çok geriyiz. Tüketici yasaları var ama hem yetersiz hem de uygulama konusunda çok kötüyüz.

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
ben n11 den acer marka bir monitör aldım 3-4 günde kullandım sonra begenmedim firma iade aldı. şimdiye kadar bir sürü alışveriş yaptım şükür bi sorun olmadı firma kaynaklı sanırım. Hatta birazdan bi ram alıcam en uygun n11 de ve üstüne bir de kupon var firma yorumlarıda iyi. geçmiş olsun
Bende bir dünya şey aldım her katagoriden sorun yaşamadım firma kaynaklı n11 ile alakalı degildir.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
n11den bi şey almanızı tavsiye etmem.

satışları düştüğü için her türlü çakallık yapılıyor :D

amazon adamdır !

Amazon ve uber yaygınlaşınca medeniyete ulaşacağız inanıyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri