Nasıl Bilgisayardan Anlayan Biri Olabilirim

Tyro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,
Nasıl bilgisayardan anlayan biri olurum? Faydalanabileceğim kaynaklar nelerdir?

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Tyro' Alıntı:
Donanım kısmı ile ilgilenmek istiyorum.

Şöyle anlatayım piyasada teknoloji forumları var hepsine merakın olsun yeni bir ürün çıkmadan daha o ürün hakkında bilgi edin çıktığı zaman o ürünün inceleme videolarını testlerini her şeyini izle sadece bir marka değil o ürüne ait kaç marka varsa hepisini incele gelen yorumları değerlendir zaman bu yaptığın otomatik hale gelecek ve kendi kendine yapmaya başlayacaksın ve kendi yorumunu katacaksın. Biz de sonuçta doğar doğmaz bu konularda bilgi sahibi değildik. Hiç bir zaman bir tarafa bağlı kalma bu seni her zaman yanıltır ve cebinden götürür. :)

onur.firatt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle meraklı olmalısın bu konulara söküp takma hangi pin hangi slot hangi port bunlar ne işe yarar bunları öğrenmelisin daha sonra az elektrik bilgi olmalı hangi renk kaç volt verir hangi kısa devre ne işe yarar bunları öğrenmelisin o zaman ne işlem yaparken bilgisayar arıza verirse onun çözümünün yolundan ilerleyebilirsin.

metin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba Pc Hocası Çok Uzun Zamandan Beridir Bilgisayar Alabilmek İçin Çalışıyorum Ama Her Ay Ekstra Şeyler Çıkıyo Önümüz Bayram Zaten yoğun Bir Harcama Oluyor Eğer Elinize Geçerse Gönlünden Ne Koparsa İyi Yada Kötü Herhangi Bir Bilgisayar Geçerse Bana Hediye Edebilirmisin Olumlu Yada Olumsuz Bir Cevap Verirsen Çok Sevinirim Şimdiden Teşekkürler İyi Akşamlar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri