Öneri Nasıl Bir Masa Almaliyim

arda788

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Merhabalar,

2 Monitörlü bir sistem kurdum ama masam küçük geliyor böyle yarat bir ortam ferah bir ortam için kaç cm masa almaliyim acaba yardımcı olabilmek varmi

Moderatörün son düzenlenenleri:

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Merhabalar 2 monitörlü bir sistem kurdum ama masam küçük geliyor böyle yarat bir ortam ferah bir ortam için kaç cm masa almaliyim acaba yardımcı olabilmek varmi
masayı nereye kuracagına bağlı, ben olsam 3 tane monitör sığıcak kadar alırım.

KS

arda788

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
masayı nereye kuracagına bağlı, ben olsam 3 tane monitör sığıcak kadar alırım.
Yani uzun büyük bir masa düşünüyorum ana monitörüm 34 inç ikincisi 24 icn olucak ona göre öneri yapabilirmisiniz Max 5 bin TL falan

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,052
Merhabalar 2 monitörlü bir sistem kurdum ama masam küçük geliyor böyle yarat bir ortam ferah bir ortam için kaç cm masa almaliyim acaba yardımcı olabilmek varmi

canbojuice

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
https://www.ikea.com.tr/urun/lagkapten-koyu-gri-200x60-cm-calisma-masasi-tablasi-70460833 siyah olanını aldım, ayakları da gittiğin zaman kendin seçiyorsun istediğin ayağı alıyorsun hocam. Kasayı masanın altına koymayı düşünürsen bu masa güzel, hafif bir sallanma yaşayabilirsin ama çok ciddi değil. Hangi masayı sallasan sallanır şeklinde. Çok geniş 3 monitör, modem, 5+1 ses sisteminin parçaları ve bir çok malzemem üstünde. Doldur doldur kullan :)

KS

arda788

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
https://www.ikea.com.tr/urun/lagkapten-koyu-gri-200x60-cm-calisma-masasi-tablasi-70460833 siyah olanını aldım, ayakları da gittiğin zaman kendin seçiyorsun istediğin ayağı alıyorsun hocam. Kasayı masanın altına koymayı düşünürsen bu masa güzel, hafif bir sallanma yaşayabilirsin ama çok ciddi değil. Hangi masayı sallasan sallanır şeklinde. Çok geniş 3 monitör, modem, 5+1 ses sisteminin parçaları ve bir çok malzemem üstünde. Doldur doldur kullan :)
Teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri