masayı nereye kuracagına bağlı, ben olsam 3 tane monitör sığıcak kadar alırım.Merhabalar 2 monitörlü bir sistem kurdum ama masam küçük geliyor böyle yarat bir ortam ferah bir ortam için kaç cm masa almaliyim acaba yardımcı olabilmek varmi
Yani uzun büyük bir masa düşünüyorum ana monitörüm 34 inç ikincisi 24 icn olucak ona göre öneri yapabilirmisiniz Max 5 bin TL falanmasayı nereye kuracagına bağlı, ben olsam 3 tane monitör sığıcak kadar alırım.
Merhabalar 2 monitörlü bir sistem kurdum ama masam küçük geliyor böyle yarat bir ortam ferah bir ortam için kaç cm masa almaliyim acaba yardımcı olabilmek varmi
Kasa'yı nereye koymayı düşünüyorsunuz masanın üzerine mi yoksa masa altına mı?Merhabalar 2 monitörlü bir sistem kurdum ama masam küçük geliyor böyle yarat bir ortam ferah bir ortam için kaç cm masa almaliyim acaba yardımcı olabilmek varmi
ÜstüneKasa'yı nereye koymayı düşünüyorsunuz masanın üzerine mi yoksa masa altına mı?
Teşekkürlerhttps://www.ikea.com.tr/urun/lagkapten-koyu-gri-200x60-cm-calisma-masasi-tablasi-70460833 siyah olanını aldım, ayakları da gittiğin zaman kendin seçiyorsun istediğin ayağı alıyorsun hocam. Kasayı masanın altına koymayı düşünürsen bu masa güzel, hafif bir sallanma yaşayabilirsin ama çok ciddi değil. Hangi masayı sallasan sallanır şeklinde. Çok geniş 3 monitör, modem, 5+1 ses sisteminin parçaları ve bir çok malzemem üstünde. Doldur doldur kullan![]()