Merhaba arkadaşlar bi aracın plakasını bulmam gerekiyor kamera kaydından ancak kamera kaydında plaka okunmuyor bunu düzeltip bi şekilde bulabilirmiyiz görüntüler şu şekilde videodan ss olarak aldım
Evet ve görüntüdeki plaka sadece çıkarım yapabiliriz givi duruyo plakadanŞahsın tek bilinen özelliği videodaki o araç mı hocam
Ortada söz konusu bir suç var ise görüntü kaydını alıp cumhuriyet savcısına gidip şikayet edin, cs bölgedeki jandarma veya polise kısaca kolluk kuvvetine gereken talimatı verecektir o gün o tarih ve saatte geçen yolun köşesinde berisinde illaki daha net veya başka bir açıdan çeken kamera vs vardırEvet ve görüntüdeki plaka sadece çıkarım yapabiliriz givi duruyo plakadan
tamamdır hocam teşekkürlerOrtada söz konusu bir suç var ise görüntü kaydını alıp cumhuriyet savcısına gidip şikayet edin, cs bölgedeki jandarma veya polise kısaca kolluk kuvvetine gereken talimatı verecektir o gün o tarih ve saatte geçen yolun köşesinde berisinde illaki daha net veya başka bir açıdan çeken kamera vs vardır
Cumhuriyet savcısı önemli nokta; kolluğa direkt gittiğinizde beklediğinizi alamazsınız kolay kolay bilgilerinizetamamdır hocam teşekkürler
Benim bilgim yok sansürü bile yok eden veya 240p yi 4k yapanlar teknoloji vs var ama; adli ve idari işleyişi biliyorum sadecegörüntüden bulma şansımız yok mu
anladım hocam sağolunBenim bilgim yok sansürü bile yok eden veya 240p yi 4k yapanlar teknoloji vs var ama; adli ve idari işleyişi biliyorum sadece